У Києві пройде благодійний аукціон живопису

8 Липня 2016 15:32
Благодійний аукціон живопису

12 липня о 18.00 в Музеї історії Києва відбудеться благодійний аукціон живопису «Літній арт-вернісаж» на підтримку інвалідів АТО та учасників бойових дій.

Передаукціонна виставка відкриється в Музеї історії Києва (метро «Театральна», вул. Б.Хмельницького, 7, 1-й поверх) шостого липня. На виставці будуть представлені колекційні картини, полотна в стилі соц-арту та роботи сучасних українських художників.

В проекті взяли участь народні художники України Віктор Корольчук, Олександр Музика, Віктор Шаталін, Матвій Коган-Шац, Михайло Кокін, Петро Басанець, Віктор Єфименко, Валерій Франчук, а також заслужені художники України Андрій Яланський, Віктор Севастьянов, Петро Сулименко та Аркадій Стрєлов.

Виставка-аукціон триватиме за підтримки Комітету з питань культури, моралі і духовності Громадської ради при Міністерстві оборони України, Комітету з питань культури, моралі, духовності та збереження культурної спадщини Громадської ради при КМДА, Всеукраїнської громадської організації “Спілка християнських письменників України” та Всеукраїнської організації інвалідів війни, Збройних Сил, учасників АТО і бойових дій.

Колекціонери та любителі живопису зможуть придбати роботи, таким чином зробити свій благодійний внесок. Під час аукціону виступатимуть музиканти та співаки.

Джерело:  cultua.media