Ворожіння на Івана Купала які можна робити вдома

6 Липня 2016 17:24

кСвято Івана Купала – прекрасний привід дізнатися ім’я свого судженого, особливо якщо мрієш вийти заміж. А також запитати у долі, коли збудеться твоє заповітне бажання.

Кращі гадання на Івана Купала

1. Ворожіння по тіням.

У ніч на Івана Купала візьми аркуш паперу і ретельно пам’ятай його руками, щоб він перетворився на безформну масу (але не куля). Врахуй: коли будеш м’яти папір, краще не дивися на неї.

Пом’яту папір помісти на дно тарілки і запали. Потім згорілу папір, не ворушачи і не руйнуючи форми попелу, піднеси до стіни, обережно повертаючи краю тарілки, поки не вималюється якась тінь, за обрисами якої можна судити про судженого. Гадати потрібно в темній кімнаті при свічках або приглушеному світлі лампи.

2. Ворожіння на цибулі.

У Купальську ніч візьми кілька цибулин, на кожній напиши ім’я хлопця і помісти цибулини в воду. Яка цибулина перша проросте, від того і чекай запрошення заміж. Зверни увагу: ритуал найкраще проводити на самоті, щоб тебе не відволікали і не заважали. Імена повинні бути реальних людей, звичайно, при бажанні можеш «посадити» цибулинку з написом «таємничий незнайомець». Хто знає, раптом тобі тільки належить познайомитися з майбутнім чоловіком.
ккк
3. Ворожіння по колечку.

Опівночі на Івана Купала візьми склянку з рівним дном і без всяких малюнків, наллєш туди води і обережно опустити на середину кругле золоте кільце, схоже на обручку. Потім дивись через воду в середину опущеного кільця – скоро там тобі здасться образ судженого.

4. Ворожіння на бажання.

У ніч на Івана Купала візьми новий коробок сірників, тримай його в руках і зосередься на своєму бажанні або питанні, відповідь на який ти б хотіла отримати у долі. Потім витягай сірники з коробка. На кожну сірник примовляючи «збудеться», «не збудеться» або «так», «ні», або «любить», «не любить». Остання сірник – і буде відповіддю.

кк

5. Ворожіння на травинках.

Вранці на Івана Купала зірви поруч з будинком дві травинки з вузькими довгими листям. Наприклад, пирій, осока, жито. Одна травинка повинна бути трохи довше іншої. Коротка буде символізувати тебе, а довга – хлопця / чоловіка, на якого думаєш. Потім травинки встав поруч в якусь щілину, щоб вони звисали вниз.

Суть ворожіння: коли травинки стануть підсихати, вони почнуть «ворушитися», то наближаючись, то віддаляючись одна від одної.
Якщо травинки тягнутися один до одного, незабаром чекай на  серйозну пропозицію з його боку.

Якщо довга травинка відхилиться в протилежну сторону від короткої, чоловік, на якого ти гадала, байдужий до тебе.

Якщо травинки відхиляються, але при цьому злегка стикаються один з одним, в ваших стосунках не все так просто і гладко, але надія є.

6. Ворожіння на улюблених квітах.

У ніч або вранці на Івана Купала налий води в тазик і кинь туди дві улюблені квітки, без стебел. Добре підійдуть літні квіти, наприклад, ромашки, троянди, лілії.

Якщо квіточки розійдуться в різні боки, не бути тобі разом з людиною, на яку  ворожила. Якщо зійдуться і будуть триматися разом, значить, тебе чекають міцні і довгі стосунки, сповнені любові.

Джерело: Точка нет