Видаліть зі свого життя ці 10 непотрібних речей…

5 Липня 2016 09:03
Видаліть зі свого життя ці 10 непотрібних речей...

Видаліть зі свого життя ці 10 непотрібних речей і ви відчуєте прилив щастя і задоволення.

1. Забудьте про потребу завжди доводити свою правоту.

Серед нас так багато тих, хто навіть під загрозою розриву прекрасних відносин, завдаючи біль і створюючи стрес, не може змиритися і прийняти іншу точку зору. Воно того не варте.

2. Відпустіть контроль.

Будьте готові відмовитися від необхідності постійно контролювати все, що відбувається з вами – ситуації, події, люди і т.д. Будь то рідні і близькі, колеги або незнайомці на вулиці – просто потрібно дозволити їм бути такими, якими вони є.

3. Відпустіть почуття провини.

Забудьте про потреби звинувачувати інших за те, чим ви володієте або не володієте, за те, що ви відчуваєте або не відчуваєте. Перестаньте розпорошувати свою енергію і візьміть повну відповідальність за своє життя.

4. Зупиніть негативну розмову з собою.

Як багато людей наносять шкоду собі, тільки тому що дозволяють негативним думкам і емоціям управляти їх життям. Не довіряйте всьому, що говорить ваш логічний розсудливий розум. Ви кращі та здатні на більше, ніж вважаєте насправді.

5. Забудьте про потребу скаржитися.

Забудьте про потребу скаржитися на безліч речей – ситуації, події, які роблять вас нещасними, сумними і пригніченими. Ніхто не може зробити вас нещасними.

6. Відмовтесь від критики.

Перестаньте критикувати людей, які відмінні від вас, і події, які не відповідають вашим очікуванням. Ми всі різні.

7. Забудьте про потребу справляти враження на інших.

Перестаньте втілюватися і бути тим, ким ви не є насправді. Зніміть маску, прийміть і полюбіть своє справжнє Я.

8. Перестаньте чинити опір змінам.

Зміни – це нормально. Вони необхідні нам, щоб рухатися з пункту А в пункт Б. Зміни допомагають змінювати і наше життя, і життя оточуючих на краще.

9. Не вішайте ярлики.

Перестаньте вішати ярлики на людей і події, про які ви не знаєте або просто не розумієте. І поступово відкривайте свою свідомість новому.

10. Відпустіть минуле.

Знаємо, це складно. Особливо, коли минуле подобається більше, ніж теперішнє. І майбутнє трохи лякає. Але вам необхідно прийняти той факт, що сьогоднішній день – це все, що у вас є.