Здорові перекуси, які забезпечать вас енергією

10 Липня 2016 12:32

Занепад сил і брак енергії цілком можуть заповнити ці здорові перекуси. Вони допоможуть зберегти бадьорість протягом дня.

1. Яблука. Вони містять багато вітамінів і мінералів, а також є багатим джерелом флавоноїдів і поліфенолів, потужних антиоксидантів. Намагайтеся їсти їх щоранку і додавати у фруктові коктейлі.

Здоровые перекусы, которые снабдят вас энергией

2. Банани. Один з кращих джерел калію, який допомагає підтримувати нормальний кров’яний тиск і серцеву діяльність організму.

Здоровые перекусы, которые снабдят вас энергией

3. Червоний перець. Він наповнений антиоксидантними вітамінами А і С, які необхідні для краси вашої шкіри. Якщо ви захочете ситно похрумтіти, червоний перець прекрасно підійде. Спробуйте вмочити його в соус під час вашого обіднього перекусу.

4. Натуральний темний шоколад. Якщо ви ласун, натуральний темний шоколад абсолютно точно задовольнить цю тягу, і він краще, ніж десертні закуски, які містять рафінований крохмаль, що руйнує вітаміни, необхідні для отримання енергії. Але так як до складу шоколаду входить цукор, що слід обмежити його споживання приблизно до 50 грамів в день.
5. Гарбузове насіння. Ці насіння просто джерело таких мінералів, як магній, залізо і кальцій, вітаміну К і білків. Будьте впевнені, гарбузове насіння задовольніть ваше бажання перекусити, коли вам буде необхідно підвищити свою працездатність.
6. Морква. Морква містить велику кількість клітковини, тому вона буде відмінним хрустким способом придушити гострий голод, при цьому не забуваючи про правильне харчування.

Здоровые перекусы, которые снабдят вас энергией

7. Овочевий суп-пюре– це необхідна кількість овочів для вашого тіла.
8. Вівсяна каша. Спробуйте їсти вівсяну кашу вранці, а через 25 хвилин можна з’їсти який-небудь фрукт. Посипте кашу корицею для ще більшої користі і аромату.

Здоровые перекусы, которые снабдят вас энергией

9. Зелений салат. Зелені овочі повні вітамінів і мінералів, які досить швидко перетравлюються, тому ви відчуваєте, як заряджаєтеся енергією.

Здоровые перекусы, которые снабдят вас энергией

10. Ананас. Ананас легко засвоюється і містить фермент бромелайн, який сприяє травленню і володіє очисними властивостями. Знову ж таки, не забудьте скуштувати ананас на порожній шлунок і не поєднуйте його з іншими продуктами.
11. Трав’яний чай. Ви можете випити трав’яного чаю, якщо не хочете їсти вночі, вранці або в середині дня. Тільки переконайтеся, що в ньому немає кофеїну.
12. Сушений інжир. Сушений інжир добре очищає кров. Переконайтеся, що обраний вами виробник не додає в нього цукор і інші добавки.

Здоровые перекусы, которые снабдят вас энергией

За матеріалами healthinfo.ua