20 безкоштовних сайтiв для вивчення i вдосконалення англiйської мови

12 Серпня 2016 12:31

Всі представлені в добірці сайти для вивчення англійської мови – безкоштовні, орієнтовані на різних користувачів і побудовані в різних форматах. Сподіваємося, ви знайдете щось для себе.

1. Duolingo – Один з найпопулярніших сервісів для вивчення іноземних мов з нуля. Фінансово проект підтримують Google Capital, Ештон Кутчер та інші хороші інвестори. Програма побудована у формі «дерева досягнень»: щоб перейти на новий рівень, потрібно спершу набрати певну кількість очок, які даються за правильні відповіді. Є програми для iOS і Android.

1_

2. LearnEnglish – Тут зібрані матеріали для вивчення англійської в різних форматах: уроках, іграх, спілкуванні в чатах і т.п. Сайт доступний англійською мовою.

3. Situational English – Пропонує вивчати англійську через ситуації. На сайті зібрано близько 150 статей, в яких, в залежності від контексту, пропонуються готові вираження і реакції. Матеріали доступні російською мовою.

4. Real-english.com – Сайт з уроками, статтями та відео. Також доступний російською мовою.

5. Eslpod.com – Користувачам пропонується працювати з впорядкуванням файлів, всі вони доступні в iTunes безкоштовно. Також є можливість займатися з роздруківками підкастів і словниками.

6. earn American English online – Весь матеріал розподілений за рівнями і виділений певним кольором для зручності. А вчитель, Пол, пояснює граматику в відеоформаті.

7. Learnathome – Російський сервіс, зручний тим, що для студента кожен день формується план занять, який можна виконати за 30 хвилин. Перш ніж почати, користувачеві рекомендується пройти швидкий тест, який визначить рівень знання мови. Якщо тест пропустити, сервіс встановить програму для рівня elementary.

WsymJAdwWm-e1458552017860

8. Edu-station – Російськомовний сайт, на якому можна не тільки дивитися відео-лекції, працювати з конспектами і книжками, але також з інтерактивним словником. Є платний контент.

9. Оroro.tv – Сервіс вивчення англійської в процесі перегляду фільмів і популярних серіалів. У відеоплеєр вбудований перекладач, в якому потрібно вибрати мову.

10. Film-english – Сайт вивчення мови за допомогою короткометражок створив викладач англійської Кієран Донахью – лауреат низки престижних освітніх премій у Великобританії.

11. TuneintoEnglish – Сайт пропонує вивчати англійську за допомогою музики. Тут можна записувати тексти пісень під диктовку, співати караоке, знайти вправи до текстів та вгадувати, про яку пісню йдеться по діаграмах.

12. FreeRice – Тренажер для поповнення словникового запасу англійської з вправами по граматиці і тестами. Сервіс підтримує Всесвітня продовольча програма Організації Об’єднаних Націй, тому заняття побудовані у вигляді гри – за кожну правильну відповідь ви отримуєте трохи рису, щоб нагодувати голодних.

jgyf7ZVOc3-e1458552100441

13. Мemrise – Сайт доступний англійською. В ході навчання користувачеві пропонують вибрати мем для кращого запам’ятовування слова або створити власний асоціативний образ. Потім потрібно виконати вправи на вибір правильної відповіді і сприйняття слова на слух. Сервіс також доступний для iOS і Android.

14. Myspelling – Корисний сайт для тих, хто хоче поліпшити правопис англійською. Користувачеві пропонується прослухати слово, потім написати його.

15. МanyThings – Сайт орієнтований на тих, хто готується до тестів або іспитів з англійської. Тут є розділи на відпрацювання вимови (американський, англійський), ідіоми, сленг та інше.

16. ЕxamEnglish підійде тим, хто готується до міжнародного екзамену з англійської (IELTS, TOEFL, TOEIC і т.д.).

17. Babeleo – Тут можна читати книги в оригіналі з професійним перекладом перед очима. Для ознайомлення книги доступні безкоштовно, однак щоб отримати доступ до повних версій, потрібно оформити підписку.

bh7TABK5uH

18. Begin-English – Англійська для початківців. Велика добірка найрізноманітніших навчальних матеріалів, які на волонтерських засадах збирали студенти та аспіранти Московського державного університету.

19. List-English – Добірка і класифікація матеріалів з вивчення англійської: онлайн-словники, школи, форуми, перекладачі, репетитори, тести, шкільні підручники, відеокурси, ігри, YouTube-канали, підкасти та багато іншого. Новим користувачам пропонується завантажити план з 10 кроків, слідуючи якому їм буде простіше вчитися.

20. Englishtips.org – Всі підручники з англійської зібрані тут і доступні для скачування або читання онлайн.

Є можливість вивчати англійську мову і на українському майданчику Prometheus – з січня 2016 року тут доступний онлайн-курс бізнес-аглійської

Джерело:   vsviti.com.ua