До Верховної Ради два дні водитимуть екскурсії

23 Серпня 2016 12:09
praporukrainy

23 та 24 серпня Верховна Рада запрошує усіх охочих відвідати екскурсії до Парламенту, подивитись експозицію, виставлену до Дня Прапора та Дня Незалежності України.

Про це повідомляє сайт ВР.

Відвідувачі зможуть ознайомитись з роботою єдиного законодавчого органу країни зсередини та послухати розповідь екскурсоводів.

А також побачити національну реліквію – Прапор Незалежності, який народні депутати першого демократичного скликання внесли до сесійної зали Верховної Ради 24 серпня 1991 року.

Екскурсії проходитимуть 23 серпня з 13:00 до 18:00 та 24 серпня з 12:00 до 18:00.

Для того, аби потрапити на екскурсію, слід попередньо зареєструватися та обрати час екскурсії за посиланням:http://rada.setmore.com/.

Відзначається, що Сесійний будинок Верховної Ради України можна буде відвідати, маючи при собі паспорт громадянина України (або паспорт для виїзду за кордон), для молоді до 16 років – свідоцтво про народження.

“Громадяни без документів не матимуть змоги потрапити до приміщення парламенту. Окрім того, на екскурсію не можна приходити з валізами, багажем та іншими великогабаритними предметами”, – йдеться в повідомленні.

Українська правда. Київ