На Оболоні є безкоштовна коворкінг-зона під відкритим небом

4 Серпня 2016 12:42

На Оболоні з'явилася бібліотека просто неба

Нещодавно в Оболонському районі Києва (вулиця Прирічна, 13) відкрився новий інтерактивний парк Eurozone для сімейного відпочинку. У ньому є розваги на різний смак, пише Вечірній Київ. Так, любителі акробатики можуть пострибати на батуті, виписуючи різноманітні кульбіти та піруети. Для любителів атракціонів відкрились нові гойдалки. Також можна буде пограти футволей і «дворовий» футбол. Спокійніші відвідувачі можуть у дитячій зоні перевірити свою здатність орієнтуватися в різноманітних лабіринтах, зокрема, із сіна.  А любителі почитати книги мають змогу зробити це на не в задушливому читальному залі, а на свіжому повітрі – в бібліотеці під відкритим небом.

Щоденно з 10:00 до 18:00 тут працюватиме безкоштовна коворкінг-зона під відкритим небом. У парку планують проводити багато тренінгів і семінарів, а на вихідних влаштовувати безкоштовні концерти, фестивалі, перегляди українського кіно тощо. Кожен день тижня буде тематичним: понеділок комедійними, вівторок – з фільмами, середа – джазовою, четвер – танцювальним, а п’ятниця – спортивною.

На особливу увагу заслуговує бібліотека. У ній зібрано 101 книгу від кращих видавців України у різноманітних жанрах: казки, пригоди, фантастика, бестселери та ін. Як повідомили «Вечірці» координатори проекту, ідея відкриття бібліотеки під відкритим небом прийшла до них зовсім спонтанно. Оскільки парк відвідують цілими сім`ями, то й вирішили задовольнити художні вподобання як дорослих, так і дітей. Тож до підбору літератури підійшли дуже відповідально. Завдяки партнерам – видавництву «Ранок» та «Видавництво Старого Лева»  бібліотека постійно поновлюється та доповнюється новими книгами. Також на її території обладнано спеціальний стелаж для «кросбукінгу», де всі бажаючі можуть обмінюватися книгами або приносити для читання свої.

Бібліотека працює щоденно з 10:00-20:00 на території Active Park Eurozone. Вхід до інтерактивного парку безкоштовний.