Шкільна форма: ТОП способів зробити її оригінальною

10 Серпня 2016 17:14

Незалежно від того, чи обов’язкова шкільна форма чи ні, і в тому і в іншому випадку можна знайти безліч варіантів як одягнути вашого малюка стильно і красиво!

Серед основних фаворитів – класичні костюми для дітей. Ця форма одягу однаково добре виглядає як на молодших, так і на старших школярах. Можливо, саме з цієї причини ділові костюми лідирують кожен сезон. На щастя, далеко не всі дитячі дизайнери настільки консервативні і у нас є можливість вибирати більш цікаві варіанти шкільних костюмів для своїх дітей. І так поїхали:

УРОКИ АНГЛІЙСЬКОЇ:

Наприклад, строго і витримано, і в той же час дуже оригінально виглядає шкільна уніформа в клітинку. Справедливості заради варто відзначити, що класична “шотландка” стане одним з головних трендів не тільки дитячої, а й дорослої моди 2016 року. Тому вибираючи для школи одяг в клітину, ви вб’єте відразу двох зайців – отримаєте стильну і практичну форму. Особливо ефектно виглядатимуть картаті сарафани, спідниці і піджаки. А от штани в клітку актуальними будуть тільки для гардеробів хлопчиків.

catalog-dolce-gabbana-autumn-winter-2015-50bis-36532133_n_e.jpg (43.41 Kb)

catalog-dolce-gabbana-autumn-winter-2015-8-34355231_n_eng-g.jpg (.2 Kb)

УРОКИ ФРАНЦУЗЬКОЇ:

Знаменитий французький стиль можна почати розвивати вже з найпершої шкільної парти.Наряди витримані за всіма правилами французького шику – це і жіночність, і елементи чоловічого стилю, і традиційна смужка, і продумана легка недбалість. Джинсам тут воліють класичні брюки або шорти з теплими колготками. Але перше місце відведено сукням: таким, що летять, повітряним і в той же час досить суворим, щоб одягнути їх в школу.

france.jpg (32.94 Kb)

УРОКИ МАЛЮВАННЯ:

Крім звичної класики, в тренді буде і менш офіційна форма для дітей. Тут ми пропонуємо пограти на контрастах. Істинно французький стиль і елегантність англійських брючних костюмів ідеально гармонує з яскравим соковитими відтінками матеріалів, з яких вони можуть бути зшиті. Насичений синій, яскраво-бірюзовий, рожевий, помаранчевий – класика необов’язково повинна бути нудною! Наприклад, різнокольорові трикотажні сукні-сарафани можуть замінити традиційні спідниці, а вовняні пуловери костюмні піджаки.

art.jpg (41.32 Kb)

КЛАС БІОЛОГІЇ:

А тепер всі на вулицю вивчати красу природи. Почнемо з огляду стильних демисезонних речей, які будуть незамінними в гардеробі юних модників і модниць вже цієї осені. Серед демисезонних лідерів – парки і пуховики. Стримана колірна гамма, зручний крій і мінімум деталей. Вони складають основу більшості дитячих колекцій сезону осінь-зима 2016. Причому ці моделі будуть однаково стильно виглядати як на хлопчиках, так і на дівчатках. Не стільки для рухливих ігор, скільки для повсякденних аутфітів стилісти рекомендують вибирати дитячий верхній одяг з хутра. Серед фаворитів можна відзначити хутряні кожушки.

coats.jpg (44.98 Kb)

КЛАС ДЛЯ ХЛОПЧИКІВ:

Хлопчикам не менше дівчаток хочеться виглядати стильно. Допомогти їм у цьому зможуть цікаві деталі. Наприклад, строгий костюм стане більш елегантним якщо “розбавити” його яскравим жилетом і краваткою. Замість білої сорочки можна надіти більш яскраву червону або рожеву. До того ж модель класичного крою можна замінити на менш офіційну сорочку з коміром-стійкою. Стильно буде виглядати і образ на основі темної сорочки і більш світлих штанів. Якщо в школі дозволені джинси, то їх теж можна успішно поєднувати з сорочками різного крою і кольору. Крім того, хлопчикам варто поповнити свій шкільний гардероб і в’язаними речами, які в холодну пору року успішно замінять піджаки. Ідеально підійдуть для цієї мети пастельні пуловери, теплі жилети і світшоти з принтами.

magazine-shopping-boys-schoolboy-style-m_n_3686_eng-gb.jpg (55.08 Kb)

ВЗУТТЯ ДЛЯ ШКОЛИ:

Що стосується взуття, то стилісти рекомендують вибирати вже традиційні невисокі черевики і туфлі на низьких підборах. Колірна гамма також досить стримана і представлена в основному чорними і темно-коричневими моделями.

shoes.jpg (28.8 Kb)

Аксесуари:

Особливою популярністю в цьому році користуватимуться рюкзаки округлої форми з яскравими кольорами та веселими принтами. Традиційно стилісти рекомендують вибирати дівчаткам шкільні рюкзаки рожевих і червоних відтінків, а хлопчикам – блакитних, синіх, зелених. Серед актуальних принтів можна відзначити: мультиплікаційних героїв, тварин, квіткові мотиви, спортивну тематику, геометричні візерунки та кумедні написи. Дитячі портфелі також будуть користуватися популярністю у школярів. Наймоднішими дитячими портфелями 2016 року стануть моделі з натуральної шкіри та замші. Характерною буде і колірна гамма, в якій будуть переважати чорний, білий, кавовий, рудий і бордовий відтінки.

bags.jpg (68.77 Kb)

Джерело:  ditey.com