У столиці пройде Київська книжкова виставка до Дня знань

12 Серпня 2016 15:09

м25–28 серпня 2016 року у столичному Українському домі (вул. Хрещатик, 2) відбудеться Київська книжкова виставка до Дня знань.

Книжкова виставка-ярмарок в Українському домі на Європейській площі – це передусім яскрава подія в інтелектуальному та духовному житті країни. За час свого існування вона стала відомим, популярним заходом, як для спеціалістів даної галузі так і для книголюбів України. На ній завжди широко представлено літературу на будь-які смаки та уподобання – художню, наукову, довідкову, історичну, краєзнавчу, подарункові видання за ціною виробника, альбоми про мистецтво, антикварні книжки, періодику, музичну літературу.

Програма виставки передбачає презентації шкільної та навчальної літератури, дитячих книжок. Відвідувачів гостинно зустрічатиме «Літературний салон», де усі зацікавлені поспілкуються як з відомими письменниками сучасності, так і з молодими талановитими початківцями на літературній ниві. В «Літературному салоні» щодня проходитимуть презентації книжкових новинок, літературні зустрічі, круглі столи, семінари, художні автограф-сесії, відкриті дискусії з питань мистецтва книги та проблем книговидання.

Традиційно в рамках книжкової виставки-ярмарку проводиться Благодійна акція «Придбай книжку – подаруй свято дітям, позбавленим батьківської турботи». Усі охочі зможуть зробити свій вагомий внесок по забезпеченню дитячих будинків та шкіл-інтернатів новими книгами.

Під час проведення виставки-ярмарку відбудеться «Фестиваль морозива» – свято солодощів та розваг, на якому дітлахи та їх батьки зможуть поласувати смачним морозивом. У програмі фестивалю також: творчі майстер-класи для дітей, розважальні атракціони, аквагрим, татуювання, інтерактивний ігровий майданчик тощо.

Вхід вільний.

Деталі на сайті bookexpo.in.ua.

Джерело:  barabooka.com.ua