Учені розповіли, чому люди добрішають після їжі

23 Серпня 2016 10:11

3юНімецькі психологи встановили, що щедрість залежить від рівня цукру в крові.

Тому повні люди – більш щедрі, ніж худорляві. Виявляється, низький цукор, який спостерігається у струнких людей, робить їх більш скупими і егоїстичними. Через високий рівень цукру повні люди схильні до добродушності і щедрості.

Рівень цукру в організмі підвищується після прийому їжі. У процесі перетравлення їжі він знову знижується. Тому ефективно просити про щось людину, яка щойно поїла – у цьому стані вона схильна бути щедрою і чуйною. Тепер зрозуміло, чому люди на дієті бурчать і проявляють агресію , повідомляє MedikForum.

Вчені проводили експерименти із 20-ма повними і 20-ма худими добровольцями. Їх просили брати участь у різних іграх, які вимагають виділення грошей. Експеримент показав, що худорляві люди на 16% менш щедрі, ніж повні.

Раніше інформаційний портал “Знай.ua” повідомляв, що вчорашня їжа шкодить здоров’ю.

Джерело: Znaj.ua