Українці вивели на ринок розумний брелок, який пам’ятає все паролі

5 Серпня 2016 14:55

 

Ключ для всех паролей - Hideez Key
  – Hideez Key

 Пристрій під назвою Hideez Key є ідентифікатор і хранитель паролів для мобільних пристроїв.

Український стартап Hideez Technology вивів на ринок електронне пристрої зі сфери “wearable security” – єдиний цифровий ключ Hideez Key. Про це ЛІГА.net повідомили в компанії.

 
Hideez Key є ідентифікатор і хранитель паролів для мобільних пристроїв, RFID-керованих дверей, цифрового підпису, комп’ютерних програм і ВЕБ-сервісів, генератор одноразових паролів. Пристрій зберігає до 1000 паролів, автоматично блокує і розблокує комп’ютер, а також служить “антизлодій-датчиком” для цінних предметів, таких як гаманець, сумка, ключі та ін.

Також гаджет може служити додатковим фактором аутентифікації для платіжних систем, і діяти в якості бездротового токена підтвердження.

Брелок має розмір 32,5×32,5×9 мм і вагу 9 грам. Він може знаходитися в кишені до півроку без зміни батареї.


“Комп’ютер власника Hideez Key заблокований паролем, якщо господар далеко, і автоматично відкриє потрібний сеанс, як тільки він повернеться на робоче місце. Смартфон не вимагає PIN-код від власника, але залишиться недоступним для чужинця. Hideez Key може відкривати двері будинку, гаража, офісу використовуючи єдиний цифровий ключ RFID з частотою 125 kHz (стандарт Em-Marine або HID) “, – розповідається про роботу брелка в повідомленні компанії.

Hideez Technology – виробник високоточної електроніки в області кібербезпеки. Компанія Hideez заснована в 2015 році і веде свої розробки, керуючись філософією комплексної (full stack) архітектури безпеки. Ключові продукти компанії: Hideez Key і Hideez Band розроблені в 2016 році. Офіс розробників знаходиться в Києві.

Нагадаємо, раніше українці створили кулон, який перетворює звукові замітки в текст.

Джерело:  bigmir.net