Вчені знайшли формулу успіху жінок під час знайомства в інтернеті

13 Серпня 2016 16:29
© AILA_IMAGES/Depositphotos

© AILA_IMAGES/Depositphotos

Вчені з’ясували, що привернути увагу чоловіка у мережі можна винятково за допомогою фотографії профілю.

Портал Romance Goals провів дослідження, щоб визначити формулу успіху жінок під час знайомства в інтернеті. Враховуючи той факт, що під час онлайн-знайомства є всього секунда, а іноді і менше, для залучення уваги потенційного партнера, фото профілю може, як збільшити шанси знайти любов, так і стати серйозною перешкодою для знайомства з чоловіком.

В ході дослідження залучені порталом фахівці аналізували фотографії профілів понад 600 користувачів популярного додатка для онлайн-знайомств Tinder, які були показані представникам чоловічої статі з різних містах і країнах – від Лондона до Берліна. В результаті їм вдалося встановити, які фотографії профілю найбільш приваблюють чоловіків і визначити п’ять основних правил створення ідеального знімка для знайомства в мережі.

Місце: Фотографії профілю, зроблені в ресторані, найбільш сприятливі. У свою чергу, дослідження показало, що автомобіль є найгіршим місцем для зйомки фотографії профілю.

Кількість людей на фото: Ідеальне фото для знайомства в мережі, на якому зображені тільки ви, без друзів. Чоловіки рідше пишуть жінкам, які використовують фотографії з друзями в якості основного зображення профілю.

Акцент на фото: Основним акцентом повинно бути не тільки обличчя, але і все тіло. Дивно, що портретні знімки, де обличчя зображено великим планом, менше приваблюють чоловіків.

Вираз обличчя: Широка посмішка, яка відкриває зуби. Експеримент фахівців показав, що такі фото дуже привабливі для чоловіків.

Одяг: Повсякденний casual-одяг. До несподіванки багатьох, жінки в бікіні на фото, на жаль, менше приваблюють потенційних партнерів.

Джерело:  nv.ua