4 способи отримати більше енергії

15 Вересня 2016 08:58

Наш успіх залежить від того, скільки у нас життєвої енергії. Кожна людина має 24 години на добу, але одні встигають за цей час показати блискучі результати, а інші не можуть виконати і половини запланованого. Причина цього явища – недолік життєвої енергії. Звідки її черпати? Давайте розглянемо 4 способи зарядитися енергією.енергія

1. Займайтеся спортом.

Багато хто може заперечити, мовляв, як займатися спортом, якщо енергії і так не вистачає. Дуже просто – потрібно зробити спорт пріоритетом, і починати свій кожен день з ранкової зарядки. Навіть якщо ви відчуваєте себе вареним овочем і ледве доповзаєте до кухні, щоб заварити собі каву. Почніть займатися, і вже через 5 хвилин інтенсивного тренування ви відчуєте прилив сил і енергії. Під час занять організм починає активно виробляти енергію, якої вистачить і на саму тренування, і на інші справи після неї.

2. Слухайте гарну музику.

Позбавте свої вуха від всякого сміття, який ви вбирає в себе по дорозі на роботу, або просто прогулюючись. Скачайте собі на смартфон або запишіть на плеєр улюблені треки в хорошій якості і сповняйтеся енергетикою, яку несе музика. Важливо правильно підбирати композиції для прослуховування – музика також іноді є джерелом негативної енергетики.

3. Спілкуйтеся з позитивними людьми.

Оточуйте себе оптимістами, які без шкоди для себе можуть передавати свою енергетику і заряджати позитивом. Більше часу проводьте з тими людьми, які вас приймають такими, якими ви є. Спілкуйтеся з тими, хто вірить у ваші сили, ваше майбутнє і всіляко підтримує. Ваша впевненість з’єднується з їх вірою і дає вам потужний енергетичний заряд. Людина, яка має сильну (енергетично) групу підтримки здатний досягти високих результатів. І навпаки – уникайте спілкування з тими людьми, які намагаються, навіть несвідомо, підірвати вашу віру в успіх.

4. Медитація або молитва.

Якщо ви вірите в Бога, ви завжди можете отримувати енергію в молитвах. Також ви можете почати практикувати медитацію. В обох випадках ви зможете очистити свій розум від суєти, яка краде вашу енергію.

Джерело:  zdorovia.com.ua