Афіша Києва на 10-11 вересня: фешн-маркет, велопробіг та фестиваль розваг

9 Вересня 2016 18:07

Якщо ви ще не вирішили, як провести вихідні, НВ пропонує ознайомитися з добіркою найцікавіших культурних подій Києва на 10-11 вересня.

АРТ: ВИСТАВКА СУЧАСНОГО МИСТЕЦТВА ЧАС

Де і коли: триватиме до 30 листопада в Музеї Золоті ворота

Виставку ЧАС презентує арт-простір LERA LITVINOVA GALLERY. Експозиція об’єднала знакових українських авторів, які працюють у різних напрямках: живописі, скульптурі та фотографії.

Основні мотиви виставки: філософія зміни суспільства, взаємодія і взаємозв’язок минулого, теперішнього і майбутнього, що циклічно змінюють одне одного через образ народження, перетворення і фізичної смерті людини.


© Елена Шеренговская

© Олена Шеренговская

 


АРТ: ВИСТАВКА ЖИВОПИСУ AMBIENT

Де і коли: виставка триватиме до 20 вересня в галереї Карась

Ужгородський художник Вадим Харабарук, член відомої карпатської арт-спільноти ПОП-ТРАНС, представляє персональну виставку живопису Ambient. Роботи художника легко впізнати за характерною поп-артівською стилістикою і колоритом. Тема виставки – оточення людини: урбаністичні й міські пейзажі, різні деталі і форми, специфічні конструкти.


© Галерея Карась

© Галерея Карась

 


АРТ: ВИСТАВКА ЖИВОПИСУ ЗАГАЛЬНІ РИСИ

Де і коли: триватиме до 18 вересня у арт-центрі Якова Гретера

Проект Загальні риси – це картини талановитих українських художників Марії Зражаєвої і Леся Панчишина. На полотнах майстрів зображені емоційні портрети й екзотична абстракція на тему спекотної Африки.

Яскраві фарби передають африканську експресію і стирають межі між територіальною, соціальною і будь-якою іншою приналежністю. Незалежно ні від яких чинників, загальним для всіх людей світу є внутрішній стан щастя.


© Общие черты

© Загальні риси

 


ФЕСТИВАЛЬ: OCTOBERFEST KYIV 2016

Де і коли: 9-11 вересня на Арт-заводі Платформа

З 9 по 11 вересня в Києві відбудеться тринадцятий міжнародний фестиваль Octoberfest Kiev. Протягом трьох днів гості Арт-заводу Платформа зможуть насолоджуватися ексклюзивними сортами мюнхенського пива: Левенброй, Шпатен і Францизсканер. Також кожен охочий зможе скуштувати страви національної німецької кухні: свинячу рульку, баварські сосиски на грилі, свинячі реберця, копчену скумбрію і «Пів курки». Протягом свята звучатиме музика німецького духового оркестру, також виступлять гурти Ot Vinta, Brutto, Беz Обмежень, Брати Гадюкіни та інші.


© Арт-завод Платформа

© Арт-завод Платформа

 


МОДА: МАРКЕТ ВСІ. СВОЇ. ОСІННІ КОЛЕКЦІЇ

Де і коли: 10-11 вересня в галереї D12

На першому маркеті нового сезону будуть представлені 250 найкращих українських брендів одягу, взуття та аксесуарів. Велике розмаїття осінніх колекцій дозволить зібрати повноцінний стильний образ. Щоб у холодну пору року було тепло та затишно, на маркеті можна буде обрати парку, пальто, куртку, шубу, шапку, рукавички та інші елементи гардеробу.


© Всі. Свої

© Всі. Свої

 


МОДА: VERY VINTAGE MARKET 8.0

Де і коли: 11 вересня в Squat 17b yard cafe

Very Vintage Market 8.0 – це традиційний вінтажний маркет-дівич-вечір, на якому можна знайти все необхідне для унікального та яскравого осіннього образу: одяг та взуття, сумочки і окуляри, брошки та сережки. Поки відвідувачки будуть обирати вбрання, гратиме найкращий джаз і свінг.


© Very Vintage Market

© Very Vintage Market

 


МОДА: ФЕСТИВАЛЬ ШОПІНГУ FASHION AIR DAYS

Де і коли: 10-11 вересня в галереї М17

Fashion Air Days – це проект, який надає можливість придбати найкращі дизайнерські вироби, а також скористатися безкоштовними послугами професійних стилістів і шопперів. У рамках заходу буде працювати SHOPPING зона, kid’s зона, де дітьми займаються професійні аніматори, дві LOUNGE зони з елітними закусками і напоями, а також BEAUTY зона, де стильний образ можна доповнити укладкою та макіяжем.


© Fashion Air Days

© Fashion Air Days

 


ФЕСТИВАЛЬ РОЗВАГ КОЗИРНИЙ ТУЗ

Де і коли: 10-11 вересня в Sky Family Park

На цих вихідних в Sky Family Park пройде фестиваль розваг для дорослих і дітей. Відвідувачів чекають понад 50 атракціонів, яскрава концертна програма, батутная зона і батутний парк на воді, величезний басейн, вейкбордінг, квест по території парку, майстер-класи для дітей та ігри з аніматорами, більше 50 точок зі смачною їжею, ярмарок українських товарів, призи, подарунки та багато іншого.


© Sky Family Park

© Sky Family Park

 


ФЕСТИВАЛЬ: KYIV KUSTOM KULTURE

Де і коли: 10 вересня з 12:00 на ВДНГ

Kyiv Kustom Kulture 2016 – це вже четвертий міжнародний фестиваль кастом- і велокультури, у програмі якого виставка кастом-мотоциклів, виставка автомобілів, виставка велосипедів, художня експозиція, чоловічі та жіночі стрижки, запальні танці, шопінг-зона, смачна їжа, жива музика та діджеї. Також гостей чекають вело-квести, велопрокат, майстер-класи та багато іншого.


© Kyiv Kustom Kulture 2016

© Kyiv Kustom Kulture 2016

 


ФЕСТИВАЛЬ: ВІКЕНД БАРИСТА В МАНУФАКТУРІ

Де і коли: 10-11 вересня в аутлет-містечку Мануфактура

У рамках фестивалю кожен охочий зможе відчути себе професійним бариста і взяти участь у майстер-класах від шеф-бариста Олександра Беніцького. У програмі дня кавові вікторини, латте-арт інтерактив, латте-арт баттл, майстер-клас «Мій перший еспресо», майстер-клас «Я готую альтернативно» та розіграші приємних призів.


© Аутлет-городок Мануфактура

© Аутлет-містечко Мануфактура

 


ВЕЛОПРОБІГ ВЕЛИКА КРАЇНА НА ВЕЛИКАХ

Де і коли: 10 вересня у центрі Києва

Всі охочі зможуть взяти участь у велопробігу за маршрутом вул. Антоновича – Велика Васильківська – Саксаганського – площа Перемоги – Жилянська – Хрещатик. Початок заїзду о 15:30. На фініші велосипедистів будуть чекати організатори заходу, щоб разом зібрати пазл карти України зі шматочків з побажаннями, які передали велосипедисти з інших регіонів країни.


© Велика країна на великах у Києві/Facebook

© Велика країна на великах у Києві/Facebook

 


ВСЕУКРАЇНСЬКИЙ ЯРМАРОК ОРГАНІЧНИХ ПРОДУКТІВ

Де і коли: 10 вересня на Контрактовій площі

Всеукраїнський ярмарок органічних продуктів пройде вже увосьме. На ярмарку можна буде придбати сертифіковані органічні овочі, фрукти та ягоди, молочну та м’ясну продукцію, крупи та борошно, олію, мед, соки, сиропи, джеми, хлібобулочні вироби. Гостей ярмарку чекають конкурси та призи, виступи відомих українських творчих колективів. Професійні кухарі порадують відвідувачів юшкою, ковбасками та іншими стравами, приготованими з органічних інгредієнтів.


© Pixabay

© Pixabay