Днями в Києві стартували зйомки 16-серійного комедійного серіалу “Субота”

11 Вересня 2016 16:04

Фото: Прес-служба

Днями в Києві стартували зйомки 16-серійного комедійного серіалу “Субота”. На замовлення телеканалу “1+1” виробництвом проекту займається продакшн “RunGo Studio”. Режисером стрічки виступив Семен Горов, відомий глядачам телеканалу “1+1”, зокрема, по успішній роботі над культовим телесеріалом “Останній москаль”.

У центрі сюжету “Суботи” – звичайна, на перший погляд, сім’я Каблукова, із середнім достатком і стандартними відносинами, але одного дня звичне життя родини кардинально змінюється.

“Сімейне життя – невичерпне натхнення для гумору, джерело цілої комедійної традиції і просто привід для кожного з нас посміятися над собою. Хто не зустрічав всезнаючих свекрух і завжди маленьких молодших братів? Для “1+1” сімейні комедії – не нова територія, в цьому сезоні ми запускаємо комедійний серіал “Найкращий” тиждень мого життя ” і нам дуже приємно, що ми маємо можливість знову працювати з режисером Семеном Горовим”, – коментує Олена Васильєва, головний продюсер фільмів і серіалів каналу “1+1”.

За сюжетом серіалу, в одну із субот, в річницю весілля, в будинок сімейства Каблукових приїжджають брат чоловіка, обидві бабусі і один з дідусів з новою, молодою дружиною. Чим загрожує цей смертоносний коктейль крихкому затишку в родині Каблукова – побачимо на телеканалі “1+1”.

“Субота” – український продукт за участю відомих акторів: Олексія Смолка, Тетяни Коновалової, Аліси Лукшиної, Ріната Хабибулина, Філіпа Горенштейна, Евеліни Сакуро, Неоніли Білецької, Станіслава Москвіна, Мирослави Філіпович. Вихід нового комедійного серіалу “Субота” запланований на 2017 рік.

Джерело:  gazeta.ua