Коли народжуються геніальні малюки і чи можна на це вплинути

3 Вересня 2016 12:32

deti_2Всі батьки мріють про те, щоб їхня дитинабула здоровою, красивою і розумною. І якщо на здоров’я свого майбутнього чада батьки ще можуть якось постаратися вплинути, ведучи здоровий спосіб життя, то ось з красою і розумом все йде набагато складніше.

Фахівцями було проведено досить масштабне дослідження, в ході якого були вивчені біографії 750 геніальних людей різних епох.

В результаті були зроблені висновки і опубліковані отримані результати. Так, вчені стверджують, що найбільш часто генії народжуються в першій половині дня по середах і суботах, а також у другій половині дня по вівторках.

При цьому також величезну роль грає, чи був в період народження немовляти будь-який спалах на Сонці. Фахівці стверджують, що можливість розкриття таланту і збільшення здібностей до навчання істотно зростає, якщо в момент народження малюка такі спалахи були.

За спостереженнями вчених спалахи на сонці найчастіше відбуваються саме по середах і суботах, а також по вівторках в зазначені проміжки часу, що, власне, і підтверджує отримані результати.

Насправді експерти вже давно займаються вивченням питання найбільш сприятливого періоду для народження розумних дітей. Так, раніше було визначено, в який час року народжується найбільша кількість геніїв. За твердженням дослідників – це зима, особливо лютий місяць. І, до речі, саме в лютому спалаху на сонці і сонячна активність бувають найчастіше.

Тому, якщо ви плануєте малюка і хочете, щоб він був, як мінімум, розумним, а, як максимум, – геніальним, то можна спробувати зачати майбутнього спадкоємця, наприклад, в червні, тоді буде велика ймовірність, що він з’явиться на світ саме в лютому. А якщо вам пощастить, то він ще й народиться, наприклад, вранці в середу або суботу або ж увечері у вівторок.

Джерело: Наша мама