Київ запрошує на змагання для фахівців візуального мистецтва LVSdesign

10 Вересня 2016 12:44

Golovnaqm_enlЗ 25 вересня по 2 жовтня в «Мистецькому Арсеналі» відбуватиметься єдине в Україні змагання для фахівців візуального мистецтва LVSdesign.

У турнірі можуть взяти участь творчі особистості з досвідом роботи зі світлом, відео та сучасними шоу технологіями. Це програмісти світлових пультів, художники світла, відео дизайнери, віджеї, композитори та саунд-продюсери.

Мета проекту – допомогти як молодим, так і вже досвідченим спеціалістам вийти на новий професійний рівень. По закінченню турніру кожен з учасників отримає портфоліо.

«Люди, які займаються створенням світо-візуального шоу часто залишаються в тіні. За допомогою цього змагання ми прагнемо показати, що вони теж є творчими особистостями, а не лише технічним персоналом. Для підтримки розвитку таких людей ми вирішили зробити проект LVSdesign, який надасть їм можливість розвиватися та самовиражатися», − розповів координатор проекту Юрій Салій.

Перший турнір відбувся восени минулого року. У ньому взяли участь лише художники по світлу. Цьогоріч, на другому змаганні, організатори планують об’єднати лайт-джеїв з віджеями та режисерами.

Юрій Салій зазначив, що в Україні немає жодного навчального закладу, де б навчали художників по світлу. Це стало ще однією причиною створення турніру. Організатори заходу прагнуть дати всім учасникам фундамент, на якому вони зможуть реалізувати свій творчий задум.

Під час змагання кожен учасник повинен створити власне світло-візуальне шоу, яке оцінюватиме журі. Організатори зазначають, аби взяти участь у турнірі, треба мати прагнення до розвитку та швидко опановувати нові технічні засоби.

Під час турніру будуть проходити майстер-класи, семінари та тест-драйви для всіх учасників.

Щоб взяти участь у заході, потрібно пройти попередню реєстрацію https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfidrM68AMHH5Di9geKr69uEiY14ZXh7yP3x4RQs5Kg2jpNYQ/viewform?c=0&w=1

Джерело:http://cultua.media/blog/2816_/