Найочікуваніші серіали осені

9 Вересня 2016 16:42

Осінь традиційно обіцяє бути багатою як на новинки, так і на знакові повернення в ефір.

″НАРКИ″

Відкриває нашу підбірку найкращий серіал минулого літа. Другий сезон протистояння двох чесних наркополісменів і одного з найвпливовіших наркобаронів в історії обіцяє бути ще цікавішим.

ч

Компанія ″Netflix″ першим сезоном ″Нарків″ каменя на камені не залишила від минулорічних конкурентів в ефірі. Як буде цього разу побачимо. Зрозуміло одне — в другому сезоні поліція і влада Колумбії ще більше ″притискатимуть″ Ескобара, однак, як відомо з першого сезону, останній теж не з полохливих. Чи стане цей сезон фінальним, наразі не відомо, однак нарешті ми дізнаємось, чи вдасться Ескобару уникнути покарання за свої криваві злодіяння.

Прем’єра: 2 вересня

″КРИЗА В ШЕСТИ СЦЕНАХ″

У великих режисерів потроху з’являється традиція спробувати свої сили на ТБ. Невгамовний Вуді Аллен не виключення. 80-річний режисер дебютує на ТБ міні-серіалом з шести епізодів. Про сюжет відомо, що нічого не відомо.
Crisis_in_Six_Scenes2

 Дія відбуватиметься у Нью-Йорку 60-х, Вуді Аллен зіграє одну з ключових ролей, а головна інтрига серіалу крутиться навколо виконавиці головної ролі — співачки Майлі Сайрус.

Прем’єра: 30 вересня

″РОЗЛУЧЕННЯ″

Свого часу ″Секс у великому місті″ телеканалу HBO зробив з Сари Джесіки Паркер справжню зірку. Настав час для повернення акторки на екрани. Тим паче, вона, як і HBO, переживає не кращі часи.

Нас очікує камерна драма, присвячена подружній парі, якій випала доля пережити розлучення і всі труднощі цього нелегкого процесу. Шлях від втоми один від одного до спроб почати все з чистого аркуша обіцяє бути цікавим.

Прем’єра: 9 жовтня

″ГОЛІАФ″

Юридична драма від сервісу Amazon обіцяє ″робити нерви″ конкурентам. Для цього у проекту є всі необхідні інгредієнти: відмінний акторський склад (Біллі Боб Торнтон, Вільям Херт, Марія Белло) і хедрайтер Девід Келлі — 10-разовий лауреат премії ″Еммі″.

Сюжет розвиватиметься навколо конфлікту двох юристів як у залі суду, так і за його межами. Для одного з них це протистояння стане можливістю поквитатися з фірмою, яка свого часу викинула його на вулицю.

Прем’єра: 14 жовтня

″ШАНС″

Доктор Хаус повертається. Британський актор Х’ю Лорі знову приміряє на себе образ лікаря. Цього разу, щоправда, йому дістався персонаж Елдона Ченса — лікаря-психоневролога, який волею обставин опиняється в епіцентрі заплутаної історії, де важко відділити правду від вигадок.   Загалом, нічого особливого. Якби не містер Лорі, мабуть ″Шанс″ не потрапив би в поле нашого зору. Як би там не було, телеканал ″Hulu″ вже замовив другий сезон цього проекту.
Прем’єра: 19 жовтня

″КОХАНЦІ″

affairНа останок ми залишили передмову до 3 сезону однієї з найкращих драм на ТБ з усіх коли-небудь написаних. З перших серій першого сезону ″Коханців″ стало зрозуміло, що вони прийшли всерйоз і надовго. Частково заслуга в цьому неординарної структури серій. Кожен епізод серіалу розділений навпіл — половину серії ми дивимось на світ очима чоловіка, інша половина — відведена жінці. Найцікавіше – це порівнювати сприйняття персонажів одних і тих же ситуацій в їхньому житті.

Два слова про сюжет. Батько сімейства і за сумісництвом письменник-невдаха приїжджає в курортне містечко, де знайомиться із заміжньою офіціанткою місцевої забігайлівки. Слово за слово, і між героями пробігає іскра. Драматургічні ″лещата″ не дрімають і повільно, але впевнено підштовхують героїв до катастрофи.

Подробиць третього сезону, зі зрозумілих причин, немає, проте всьому свій час.

Прем’єра: 20 листопада

Джерело:  uamodna.com