Організатори «Книжкового Арсеналу-2017» визначили дату проведення

22 Вересня 2016 11:10

Один із найвідвідуваніших і найпопулярніших заходів Мистецького Арсеналу оголосив дату проведення. Так, VIІ Міжнародний фестиваль «Книжковий Арсенал-2017» триватиме із 17 до 21 травня. Про це повідомлено на сайті Мистецького Арсеналу.

За словами організаторів фестивалю, 2016 року «Книжковий Арсенал» відвідало понад 93 тисячі людей, що стало своєрідним рекордом за кількістю у заходах книжкової, літературної сфери в Україні. А за 6 років існування на нього завітало понад 300 визначних письменників, митців, інтелектуалів із 25 країн світу. Серед них – автори світових бестселерів, професори Сорбонни і Гарварду, Королівської арт-академії у Лондоні.

«Фестиваль стимулює переклади світової спадщини й актуальної літератури українською мовою і зацікавлення світу українськими письменниками», – наголошують організатори.

Цього року Книжковий Арсенал вдруге став партнером національного стенду України на Міжнародному книжковому ярмарку у Франкфурті. Це, переконані в Мистецькому Арсеналі, сприятиме культурному обміну та подальшій співпраці з іноземними видавництвами, культурними інституціями тощо.

Джерело: CultUA.media