Поради психолога: як налаштуватися на продуктивну осінь

23 Вересня 2016 10:11

туманУкраїнці після сезону літніх відпусток масово звертаються до психолога.

Спеціальні тренінги обіцяють налаштувати на продуктивну осінь, побороти депресію і підвищити ефективність у повсякденних справах.

Вартість такого задоволення – від 500 до 4000 гривень. Усе залежить від того, чи буде це разовий семінар або повноцінні заняття три рази на тиждень.

“У принципі, вже на першому занятті ми допомагаємо людині розставити пріоритети і влитися у робочий процес, адже літо всіх добре розслабило. Для початку ми радимо “студентам” відмовитися від мультітаскінгу – виконання декількох справ одночасно. Вчені вже довели, що Юлій Цезар був неправий, і набагато ефективніше робити справи по черзі і зосередитися на одному завданні”, – розповіла газеті “Сегодня” тренер курсів особистісного зростання у Дніпрі Наталя Наймушина.

Крім того, експерт радить завести так званий трекер звичок – щоденник, в якому людина відзначає, чи виконала вона свої щоденні завдання чи ні. Це мотивує і допомагає усвідомити прогалини.

Боротися з осінньою депресією дніпрянам пропонують одразу у кілька способів: зазивають на групові прогулянки, які врятують від нудьги, індивідуальні прогулянки по парку з психологом і семінари з чаюванням. Чимало заходів – безкоштовні.

Джерело: znaj.ua