У Києві пройде «Тиждень Дружби Корея-Україна 2016»

9 Вересня 2016 11:03
У столиці стартує фестиваль корейської культури

В Києві пройде «Тиждень Дружби Корея-Україна 2016», організований Посольством Республіки Корея в Україні.

9 вересня з 11.00 до 14.00 охочих запрошують на виставку національної кухні “Смак Кореї”, що пройде на третьому поверсі Київського національного університету імені Тараса Шевченка. На киян та гостей столиці чекає показовий виступ Тек Вон До а також “Кей-Поп” (K-Pop)  шоу, виступ молодіжного поп-гурту, який виконає пісню у поєднанні з танцем у сучасному корейському стилі на зразок “Гангнам стайл”. Також тут представлять фотовиставку кращих туристичних краєвидів Кореї. Відвідувачі зможуть насолодитись різноманітністю та красою природи, побачити вражаючі пейзажі з усіх куточків країни “ранкової свіжості”. Вхід вільний.

9 вересня о 19.00 в Національній філармонії України відбудеться “Концерт дружби Корея – Україна”. Перед слухачами виступатимуть корейські виконавці та музиканти (Се Кьон Рім, сопрано, Хо Юн Чанг, тенор, Жасмін Чой, флейта та Санг Джу Лі, віолончель) у супроводі Національного симфонічного оркестру України. В програмі – твори Пуччіні, Верді, Чайковського, а також корейських композиторів.

Продовжить програму фестиваль корейського кіно, який пройде з 10 по 12 вересня в культурному центрі “Київ”. Глядачам покажуть кращі картини корейського кінематографу за останні три роки. Це п’ять фільмів різних жанрів.

РОЗКЛАД ПОКАЗІВ

10 вересня о 18.00 “Природжений співак”
Чи Джон-пхіль, музична комедія, 2013 р., 112 хв.

Бон-нам все життя мріяв стати співаком, але якось не склалося. Вдень він працює в перукарні дружини, а вночі розвозить захмелілих бізнесменів. Приводів поважати себе у нього зовсім не залишилося. І ось в його місто приїжджає суддівська команда національного співочого конкурсу, і Бон-нам зробить все, щоб не прогавити свій шанс.

11 вересня о 17.00 “Моя любов, моя наречена”
Лім Чхан-сан, мелодрама, 2014р., 111 хв.

Вони вчилися в одному коледжі, закохалися і одружилися. Згодом їх закоханість минає, і залишається щоденна рутина. Одного разу Мі Ен зустрічає в кафе колишнього шефа, а Ен Мін подумав, що це її колишній хлопець. І коли Мі Ен їде до батьків, він зваблює іншу. Що з цього вийде? Чи будуть вони й далі разом? І чи минуло кохання?

11 вересня о 19.30 “Йду до кінця”
Кім Сон-хун , кримінальний  трилер, 2014р., 111хв.

Повертаючись із похорону матері, детектив відділу спеціальних злочинів Ко Гон-су потрапляє в аварію, в результаті якої гине людина. Аварія що сталася може миттєво поставити хрест на кар’єрі, зруйнувавши все його життя. Щоб приховати злочин, він приймає рішення, яке спричинить за собою жахливі наслідки.

12 вересня о 17.00 “Фатальна зустріч”
Чже-Гю Лі , історична драма, 2014 р., 135 хв.

Історія про змову і вбивство, про долі тих, кому судилося жити або померти, бути врятованими або бути зрадженими. Сюжет розгорнеться навколо життя короля Чонджо в епоху Чосон.

12 вересня о 19.30 “Як поцупити собаку”
Кім Сон Хо, сімейна комедія, 2014 р., 109 хв.

Після банкрутства батька, сім’я маленької Чи-зі втрачає будинок і опиняється на вулиці без засобів до існування. Ситуація здається безвихідною до тих пір, поки одного разу Чи-зі не потрапляє на очі оголошення про зниклого собаку, в якому пропонується нагорода в 500 доларів тому, хто поверне домашнього улюбленця. Це наштовхує кмітливу дівчинку на думку, що фінансове становище її сім’ї можна дуже легко виправити, потрібно тільки розробити хитромудрий план.

Фільми демонструються мовою оригіналу з російськими субтитрами. Вхід на сеанси за запрошенням, яке можна отримати в касах кінотеатру за 30 хвилин до початку сеансу. Одна особо може отримати одне запрошення на перегляд фільму. Кількість запрошень обмежена.

Джерело: Вечірній Київ