21 найвідвідуваніша країна серед українців

9 Жовтня 2016 14:56
1Сайт  igotoworld.com визначив 21 найпопулярнішу країну серед тих, які вже встигли відвідати зареєстровані та найактивніші користувачі IGotoWorld.com. Карта відвіданих місць – цікавий візуалізатор, завдяки якому можна не лише позначати підкорені маршрути, але й планувати подорожі своєї мрії.
Грузія
21-ше місце, 236 відвідувачів
Яскрава, життєдайна і весела Грузія – країна, яку багато українців лише починають відкривати для себе (віза до 90 днів не потрібна!). І відкриття обіцяють бути фантастичними: гори, море, природа, а також гостинні люди та неймовірна національна кухня і сонячні вина точно цьому посприяють!
Латвія
20-те місце, 256 відвідувачів
Серед країн Балтії нас особливо чекає затишна Латвія. Тут і Рига – перлина Прибалтики; і норовливе, але лагідне Балтійське море; і вільнолюбні латиші, у яких є, чому повчитися, особливо у питанні збереження традицій та самопрезентації.
2
Джерело фото: masterdmc.com.
Бельгія
19-те місце, 259 відвідувачів
Маленька і густозаселена Бельгія – це не тільки краще у світі пшеничне пиво або політичні баталії в Брюсселі. Водночас це неймовірно шоколадна країна, а також край смачних устриць і захоплюючих фонтанів, серед яких є і знаний Хлопчик-дзюркунчик 🙂
99
Джерело фото: freelook.info.
Румунія
18-те місце, 274 відвідувачі
Трансільванія – легендарна місцевість, овіяна легендами й замковими історіями. Для українців особливо приємно те, що Румунія, де знаходиться ця історична область, є прикордонною країною, до якої в буквальному сенсі «рукою подати».
 Греція
17-те місце, 277 відвідувачів
Греція – це можливість помандрувати Балканським півостровом та чисельними невеликими мальовничими острівцями. З іншого боку, це і колиска західної цивілізації, де пізнання історії та відпочинок невід’ємні. Перебування біля Егейського, Фракійського, Іонічного, Середземного або Критського морів завжди робить мандрівку до Еллади особливо захоплюючою.
8
Джерело фото: lonelyplanet.com.
 Литва
16-те місце, 285 відвідувачів
На східному узбережжі Балтійського моря розташувалася Литва, в серці якої знаходиться чарівний Вільнюс. Пам’ятки Литви – це не лише замки і природні скарби (зокрема Ботанічний сад Клайпедського університету та Каунаський ботанічний сад), але й такі унікальні місцини, як Гора хрестів та вільнюський Монмартр (район Ужупіс).
Нідерланди
15-те місце, 312 відвідувачів
Нідерланди часто популярно називають Голландією, хоча в цій країні разом є 12 провінцій, лише дві з яких – власне Південна й Північна Голландія. Тюльпановий край вітряків та чудесних краєвидів чекає навіть тоді, коли все, що вам зараз відомо про Нідерланди, – це голландський сир 🙂
 Словаччина
14-те місце, 328 відвідувачів
Зважаючи на те, що зовсім скоро їздити до Словаччини стане простіше, ми особливо рекомендуємо відвідати цей невеликий сонячний край добрих людей у серці Європи. Красуня Братислава, старовинна Банська Бистриця, гірський Ждіар, королівський Зволен і багато інших міст завжди відкриті та раді гостям.
 Болгарія
13-те місце, 338 відвідувачів
Болгарські курорти були та залишаються традиційно популярними серед українців. До того ж це пейзажна країна, куди просто не можна не вирушити за натхненням у будь-яку пору року.
Іспанія
12-те місце, 360 відвідувачів
Колоритна та темпераментна Іспанія, відома також як країна екотуризму, доволі знана українськими громадянами. До речі, саме зараз час планувати сюди поїздку на найяскравіше дійство іспанської зими – Карнавал, що традиційно відбувається перед Великим постом за григоріанським календарем.
7
Джерело фото: marcaespana.es.
Єгипет
11-те місце, 363 відвідувачі
Єгипет – одна з африканських країн, куди візу можна просто отримати в аеропорту після прибуття (а Синайську візу – навіть безкоштовно). Зважаючи на те, що це колиска однієї з найдавніших світових цивілізацій, відвідати Єгипет варто вже при першій нагоді!
 Білорусь
10-те місце, 380 відвідувачів
Природно, що десятку найбільш відвідуваних нашими українськими користувачами країн відкриває саме білоруська земля. Поки що сюди навіть не потрібен закордонний паспорт, а тури в Білорусь стартують прямо з Києва, Львова або Одеси!
Франція
9-те місце, 429 відвідувачів
Романтичну і незабутню Францію не треба представляти зайвий раз. Кожен регіон – Альпи і Прованс, Піренеї або Аквітанія, Луара, Бретань, Шампань, Нормандія і т. д. – має тут свою історію, свій власний характер та свої туристичні родзинки.
Австрія
8-ме місце, 448 відвідувачів
Влітку 2016 року Відень став одним із міст, куди українці можуть потрапити доволі бюджетно (до цієї компанії потрапила і чеська Прага, яка теж є у нашому рейтингу). Як історичне місто столиця Австрії приваблює українців багатьма речами, зокрема високою музичною культурою та справжньою віденською кавою.
0000
Джерело фото: explorer-in.com.
Угорщина
7-ме місце, 453 відвідувачі
Угорщина для українців – рекреаційний, пригодницький та паломницький центр. Зважаючи на те, що ця країна для нас прикордонна, у разі відміни євровіз її популярність швидко зросте у десятки разів (особливо для тих, хто знайомий з англійською мовою, не кажучи вже про угорську).
Італія
6-те місце, 455 відвідувачів
Італія була, є і буде привабливою для українських мандрівників. Хтось тут вчився, хтось працював, хтось просто мріє закохатися в Альпи з першого погляду або спробувати за раз обійти цілий вічний Рим…
000
Джерело фото: romanticarooms.it.
Чехія
5-те місце, 469 відвідувачів
Чехія поєднує історичну Богемію, Моравію та Чеську Сілезію. Тут розкішна природа, величні гори, старовинна архітектура… І унікальні мости: зокрема Карлів міст у Празі.
Туреччина 4-те місце, 490 відвідувачів
Відпочинок у Туреччині за роки незалежності вже встигло полюбити багато українців. Прикру помилку роблять ті, хто обмежується тут самим лише морем: такі дивовижно прекрасні місця, як Каппадокія, Анталія, гора Немрут, Мардін, Памуккале тощо, насправді можуть лишитися для них таємницею…
Російська Федерація 3-тє місце, 543 відвідувачі
Природні багатства Російської Федерації не викликають сумніву. Особливо знайомі українцям південні терени Федерації – перш за все це Кубань.
Німеччина 2-ге місце, 557 відвідувачів
Друга країна за кількістю відвідин серед наших користувачів – це Німеччина. Серед найпопулярніших міст для мандрівників – Берлін, Мюнхен, Франкфурт-на-Майні, Гамбург, Дюссельдорф, Кельн, Бремен, Нюрнберг…
00
Джерело фото: bavaria.by.
Польща
1-ше місце, 615 відвідувачів
І, нарешті, лідер за популярністю серед наших відвідувачів – близька й зрозуміла Польща. Зима в Закопаному, дотик до королівського Вавеля у Кракові, пригоди в Татрах знайомі багатьом із нас та можуть стати ще популярнішими у випадку відміни візового режиму з Євросоюзом.
0
Джерело фото: warszawa.naszemiasto.pl.

Read more at: http://ua.igotoworld.com/ua/article/883_samaya-poseschaemaya-strana-sredi-ukraincev.htm