У Києві для прихильників японської культури та анімації пройде Всеукраїнський фестиваль косплея «ОТОБЕ-2016»

5 Жовтня 2016 16:23
1Незабаром у жовтні відбудеться незвичайний захід для прихильників японської культури та анімації – Всеукраїнський фестиваль косплея «ОТОБЕ-2016» у Києві.
Косплей-шоу збирає творчих особистостей, котрі захоплюються східним мистецтвом. І центром такого заходу завжди є його учасники. Найцікавішою локацією заходу стануть конкурси, у яких учасники реєструються заздалегідь.
Крім того, виступи музичних колективів, косплей-шоу і афтепаті міцно зайняли свої місця у щорічній програмі. Також на території фесту діятиме ярмарок оригінальних сувенірів.
Місце проведення: Великий зал Києво-Могилянської академії на вул. Ільїнська, 9, Київ. Дата проведення: з 8 по 9 жовтня 2016 року. Вартість: квиток коштує 160 грн, для учасників шоу – 50 грн.
Що буде на фестивалі «ОТОБЕ» У вимові японців англійське слово «october» звучить як «отобе». Спершу такою назвою користувалася лише частина організаційного складу, але потім стало зрозуміло, що назва фестивалю «ОТОБЕ» звучить набагато коротше та оригінальніше.
Великої уваги заслуговують учасники заходу, адже вони у першу чергу створюють атмосферу свята. Їх театральні виступи у різноманітних костюмах викликають неабиякий інтерес.
У програмі виступів наступні конкурси:
«K-Pop dance»;
«Lolita дефіле»;
«Групове косплей-дефіле»;
«Караоке»;
«Косплей-дефіле по всесвіту DC»;
«Косплей-сценка»;
«Одиночне косплей-дефіле»;
«Парне косплей-дефіле».
«ОТОБЕ» надає велику свободу учасникам у виборі костюмів. Захід не обмежується одними лише персонажами японської анімації. Тут знайдеться місце і для представників зі світу ігор, кіно, музики і навіть коміксів. На території фестивалю діятиме аніме-ярмарок з різними цікавими речами. Протягом всього косплей-шоу ароматний Anime Coffee-BAR готуватиме гарячі напої, а також фруктові лимонади. До участі у цій локації запрошуються представники аніме-магазинів, фірм, організацій, шкіл і т. п.

Read more at: http://ua.igotoworld.com/ua/eventPage/1747_festival-kospleya-otobe-2016-kiev.htm