У Києві влаштують концерт патріотичної пісні та виставку військової техніки

13 Жовтня 2016 09:11
У Києві влаштують концерт патріотичної пісні та виставку військової техніки

З нагоди відзначення Дня захисника України в п’ятницю, 14 жовтня, серед урочистих державних заходів в столиці відбудеться низка концертів та виставка військової техніки. Про це повідомив режисер-постановник державних заходів до Дня захисника України Сергій Проскурня, інформує портал Незалежне бюро новин.

– В підтримку традиції цей день почнеться з молитовного чину. В Києві відбудеться центральний молебен за участю президента України. В Софії Київській служити будуть предстоятелі всіх конфесій, кожен з яких зможе сказати своє молитовне слово, – повідомив пан Проскурня.

Далі на Майдані Незалежності відбудиться церемонія складання клятви ліцеїстами Київського військового лицею іменя Івана Богуна.

З 14 до 16 жовтня в Києві триватиме виставка озброєння та військової техніки (ОВТ). Стосовно кожного експонату  виставки можна буде отримати вичерпний коментар від присутніх професійних військовослужбовців.

О 12:00 почнеться і триватиме до 16:00 концерт військових духових оркестрів Збройних сил України. Після нього відбудеться концерт патріотичної пісні.

Нагадаємо, що на Михайлівській площі покажуть історію українського війська.

Джерело: Вечірній Київ