Український стартап DelFast почав продавати свої електробайки за $2100

21 Жовтня 2016 10:05

В квітні цього року український стартап з кур’єрської доставки DelFast представив свій вдосконалений електробайк, що більш витривалий і швидкісний, ніж базова модель. СЕО DelFast Данило Тонкопій повідомив, що компанія запустила серійне виробництво і починає продажу таких байків за $ 2100, пише АIN.ua.

«Ми самі обкатуємо всі моделі і тестуємо в суворих умовах, коли кур’єр проїжджає щодня по 130-150 км за будь-якої погоди, тому все робимо на совість, для самих себе. До того ж ми замовляємо байки партіями, це дозволяє тримати низькі ціни на всі комплектуючі та на самі байки», – написав Тонкопій на Facebook-сторінці компанії.

Він також перерахував основні параметри байків:

  • пробіг на одному заряді 120 км (при максимальній швидкості);
  • ємність батареї – 35 А ∙ год, напруга 48 В;
  • середня швидкість 40-42 км / год (за запитом можна збільшити середню швидкість, але пробіг зменшиться);
  • раму можна пофарбувати в будь-який колір.

Вартість електробайка у базовій комплектації $ 2100. Раніше байки планували продавати за ціною від $ 6700 до $ 7500, однак через відсутність запитів ціну вирішили максимально знизити.


Електробайки збирає українська компанія E-Kross. Обсяг першої партії на продаж обмежений тільки кількістю запитів від покупців.

«Скільки треба – стільки і зробимо. Виробнича потужність наших партнерів – 100-200 штук в місяць», – розповів Данило.

DelFast поки не запустив інтернет-магазин з продажу мотоциклів, тому замовити їх можна написавши в Facebook Тонкопію або директору стартапу Сергію Денисенку. З моменту подачі заявки і до відвантаження електробайка, покупцеві доведеться почекати приблизно два тижні.

Джерело:  ecotown.com.ua