Як зігрітися, коли тепло ще не включили, а сильно похолодало?

7 Жовтня 2016 16:45
1324905098Шість простих та оригінальних порад для рівнян, які мерзнуть у неопалюваному приміщенні.
1. Тепліше одягатися

Саме час дістати із шафи теплі речі. Які пролежали все літо у найдальшому кутку меблів. Восени під час першого значного похолодання в нагоді стануть в’язані светри, махрові носки, шарфи. Звичайно, після літнього тепла важко звикнути до теплих речей. Однак, теплий одяг може стати хорошою профілактикою застудних захворювань. Особливо важливо тримати в теплі ноги.

2. Пити більше гарячих напоїв

Якщо, перебуваючи на повітрі, ви сильно змерзли, то при першій же нагоді біжіть додому і заварюйте гарячий чай. Направду, на осінь важливо запастися цим напоєм. Чай чудово зігріває якраз у перші моменти, коли ви зайшли у приміщення з холодної вулиці. Однак, необов’язково чай. Замість нього може бути кава, гаряче молоко, какао, навіть щойно зварений запашний компот.

3. Зігрітися допоможе домашній улюбленець

Задобріть свого кота чи собаку і примостіть на собі. Вже за кілька хвилин ви відчуєте як тепло від тваринки передається вам. Однак цей метод дещо обмежений, адже загріти вас повністю улюбленець не в силі. Найкраще покласти тварину собі на ноги. До слова, муркотіння кота ще й чудово заспокоює. Тож найкраще буде грітися твариною саме на ніч. І ви заснете, і улюбленець.

Уже в цьому місяці синоптики обіцяють початок зими

4. Пляшка з гарячою водою під ковдру

Цей метод досить примітивний, але від того не менш діючий. Якщо маєте проблему, коли ноги мерзнуть постійно, цей засіб саме для вас. Просто набираєте у звичайну пластикову пляшку гарячу воду, замотуєте у рушничок і кладете собі під ковдру туди, де холодно. По хочу остигання води, розкручуйте рушник. Тут головне пляшку добре закрутити, щоб вода не витікала.

5. Праска і додатковий одяг на ніч

Якщо дрижаки заважають заснути вночі, то цей спосіб зігрітися саме для вас. Якщо у нічній сорочці чи піжамі спати вже холодно, то накиньте на себе теплий халат чи легеньку кофтину. Перед тим як лягти, підігрійте праску і пройдіться нею по постелі. А тоді швиденько стрибайте у ліжко і накривайтеся. Можна нагрітися і своїм диханням. Для цього потрібно накритися з головою і просто «хукати» під ковдрою. Мало-помалу, але ви зігрієтеся.

6. Зігрітися допоможе кохання

Всі знають про те, що «кохання гріє», але тут мається на увазі переносне значення цього виразу. Однак є і реальний спосіб зігрітися в холодну пору. А саме, за допомогою сексу чи навіть просто обіймів. Просто коли вам холодно у ліжку, попросіть свою половинку обійняти вас. Одразу стає тепліше. А про те як ви зігрієтеся під час любощів і говорити годі. А потім і засинати приємніше.