Яскраві прем’єри. 10 кращих серіалів осені 2016 року

26 Жовтня 2016 16:56

Американський сайт, що збирає відгуки на новинки прокату, Metacritic визначив кращі серіали, які вийшли восени 2016 року.

Як повідомляє Business Insider, оцінювалися телевізійні новинки виходячи з позитивних і негативних відгуків, які разом генерували середній бал. Таким чином, вдалося виділити кращі серіали нинішнього року, які завоювали визнання не тільки тисяч телеглядачів, але і авторитетних кінокритиків.

1. Атланта

Головні герої цього серіалу – два брати, які мріють про велике музичне майбутнє. Молоді люди намагаються досягти успіху, щоб потрапити на велику сцену. Вони тренуються в умінні зв’язувати рядки в рими і грамотно панчити. У них вже з’являється типовий для реперів флоу і грув.

Однак життя молодих людей вельми непроста. Їм доводиться боротися за місце під сонцем в одному з найбільш амбітних міст. Атланта – місце, де нікому успіх не гарантований.

  

2. Останній кандидат

У центрі сюжету знаходиться нетиповий член уряду Том Кіркман, який після смерті президента і його основних наступників успадковує місце президента США.

   

3. Все на краще

Життя матері-одиначки завжди складне і суворе. Доводиться робити роботу за двох, щоб прогодувати свого малюка. Героїня цього серіалу Сем не сумує, адже на її плечі лягла велика відповідальність, яка переростає в сенс життя.

Сем не досягла успіхів в кар’єрі, але зате в особистому житті у неї все у повному порядку. Вона працює не найопулярнішою акторкою, проте для глядачів цього серіалу Сем стане справжньою зіркою, адже дівчина завжди сповнена оптимізму і гарного настрою

  

4. Люк Кейдж

Отримавши суперсилу в результаті зірваного експерименту, помилково звинувачений чоловік тікає з в’язниці, щоб стати найманим супергероєм.

  

5. У кращому світі

Елеанор потрапляє в Рай, де від вина немає похмілля, брудна лайка замінюється смішними евфемізмами, а жителі – суцільні святоші. Тільки от сама Елеанор потрапляє туди помилково, але ніхто, окрім неї, про це не знає.

  

6. Це ми

18 мільйонів у світі людей одночасно відзначають власний день народження. Але однакова святкова дата – не єдина обставина, що об’єднує їх при всій несхожості.

Хтось щойно народився, але так і не побачив свою померлу мати, залишившись переживати трагедію з батьком. Хтось у день народження вишив знайти свого батька, який кинув його багато років тому. А хтось всерйоз комплексує від ожиріння і переїдання – і більшої проблеми в світі для нього не існує. Але, найчастіше, шляхи абсолютно незнайомих людей перетинаються найдивнішим чином.

  

7. Королева цукру

В центрі сюжету знаходяться сестри Борделон. Нова – журналіст і відомий активіст Нового Орлеана, і Чарлі, яка повертається в Новий Орлеан з Лос-Анджелеса разом з сином-підлітком, залишаючи звичне життя, щоб успадкувати від недавно померлого батька плантацію у 800 акрів цукрової тростини.

  

8. Світ Дикого Заходу

У футуристичному парку розваг андроїди на тлі історичних декорацій стають рабами людей, виконуючи рутинні завдання, поки в один момент збій у програмі не перетворює їх у небезпечних вбивць.

  

9. Нульовий канал

Дитячий психолог повертається в рідне містечко, щоб розслідувати містичне зникнення його брата-близнюка та інших дітей у вісімдесятих, попутно намагаючись з’ясувати, як це пов’язано з місцевою і дуже популярною телепередачею, яка з’являється одночасно з викраданнями.

  

10. Найманець Куоррі

Справа відбувається в 1973 році. Снайпер Куоррі повертається з третього військового відрядження до В’єтнаму і виявляє, що люди не бачать у ньому героя, швидше демонізуючи образ американського солдата, а старі друзі так і зовсім від нього відвернулися. Від розчарування він подається в розгалужену мережу найманих вбивць і корупціонерів, що діє на всій території Міссісіпі.

Джерело:   nv.ua