Де у столиці отримати посвідчення водія з комфортом

16 листопадаа 2016 09:05

У столиці відкрився новий сервісний центр  МВС за адресою: Столичне шосе, 104 на території авторинку.  Відтепер отримати посвідчення водія, зареєструвати транспортний засіб, замовити виготовлення макета індивідуальних номерних знаків транспортних засобів та багато іншого можна з комфортом. Адже новий сервісний центр має два поверхи, дитячий куточок  для відвідувачів з малюками, туалети, електронну чергу, інформаційні стенди. Все зручно, швидко та технологічно.

 

Раніше на цьому місці було звичайнісіньке МРЕВ, яке складалося з декількох кабінетів, і куди вишиковувалися довжелезні черги. Крім того, саме це МРЕВ  вважалося одним з найкорумпованіших. Про це повідомив «Вечірці» керівник Головного сервісного центру МВС Владислав Криклій.

– Тут було дуже незручне маленьке приміщення, яке складалося з кабінетиками та віконецями. На обідню перерву центр зачинявся, тобто якщо людині було потрібно лише отримати, наприклад, свідоцтво про реєстрацію, то їй доводилося чекати поки обідня перерва закінчиться, і починати все спочатку. Якість обслуговування була на вкрай низькому рівні. Через непрозорість та незручність з’являлося чимало людей, які виступали у ролі  «неофіційних прискорювачів» у вирішенні питань за хабарі, – пояснює Владислав Анатолійович.

Зараз чесну роботу працівників сервісного центру стимулюватимуть гарною заробітною платнею (до 10 тис. грн.). Проте для тих, хто недобросовісно виконуватиме свої обов’язки передбачені й штрафи.

Наше завдання надавати послуги настільки зручно та доступно, щоб навіть у думках не виникало бажання звертатися до когось додатково, – зазначає Владислав Криклій.

Керівник Головного сервісного центру МВС зазначив, що у новостворений центр набрали, як нових працівників, так і тих, хто вже має досвід роботи у МРЕВ. Проте іспити довелося складати усім. А саме співбесіду, тестування за фазовими знаннями, ситуативні задачі та IQ тести.

Працює сервісний центр  МВС з вівторка по п’ятницю – 9.00-17.00, у суботу – 9.00-16.45, у неділю  – 9.00-13.00. Понеділок – вихідний.

Це вже другий сервісний центр МВС нового зразка  у столиці. Перший відкрився за адресою: вул. Павла Усенко,8. Також пан Криклій повідомив що вже до кінця цього року у м. Бровари Київської області відчинить свої двері такий самий сервісний центр.

Джерело:  vechirniykiev.com.ua