Киян запрошують на виставу за творами Григорія Сковороди

17 листопадаа 2016 17:06
свКиєво-Могилянський театральний центр «Пасіка» та театр «МІСТ» запрошують на прем’єру вистави «В саду світла» за творами Григорія Сковороди у Києві.
Сам Сковорода, котрий постійно живе неподалік на Контрактовій площі, буде дуже радий новим співрозмовникам про істинне щастя.
Місце проведення: молодіжний театр «МІСТ» на вул. Іллінська, 9, Київ.
Дата проведення: 27 листопада 2016 року.
Початок – о 19:00.
Вартість: квиток – 50 грн.
Про виставу
У світі, що швидко розвивається та вимагає постійного руху, у метушні та біганині не залишається часу подумати над своїм щастям. Ми всі часто біжимо кудись, хочемо встигнути, переймаємося через брак часу. Але чи в цьому щастя? Може варто зупинитися та насолодитися моментом?
Вистава «В саду світла» розповість і наочно покаже, як стати щасливим.

Над виставою працювали професіонали своєї справи: постановка – Юлія Гасиліна; музичне оформлення та спів – Олена Левенко; сценографія та костюми – Марія Крутоголова; головні убори – Валентина Тищенко; мультимедіа – Сергій Сніжко; науковий консультант – Володимир Шелухін; головний адміністратор – Олена Бранделіс. У ролях талановиті актори: Олександр Герасімов; Катерина Ільченко; Марія Коваленко; Валентина Коновалюк; Дмитро Левенко; Євгенія Мірошниченко; Олександр Пащенко; Галина Пекна; Євген Сніжко; Людмила Травєннікова. Співатимуть: Олена Левенко; Юлія Ремезенко; Максим Юхтовський.

Read more at: http://ua.igotoworld.com/ua/eventPage/1750_spektakl-v-sadu-sveta-po-proizvedeniyam-grigoriya-skovorody-kiev.htm