Новорічна казка. Шість країн для романтичного відпочинку вдвох

19 листопадаа 2016 12:44
© belchonock/depositphotos

© belchonock/depositphotos

Новий рік – особливе свято для закоханих, адже це прекрасний привід провести час удвох і під бій курантів загадати бажання, тримаючи за руку кохану людину.

В цей час так хочеться відгородиться від буденності та втекти з рідною людиною в зимову казку, оповиту магією і романтикою. НВ Style пропонує шість країн, де закохані знайдуть феєрверк позитивних емоцій і яскраве свято.

Ісландія

Чарівна північна країна славиться неймовірними краєвидами і різноманітністю розваг. У засніжених містах панує справжнє свято і веселощі. У цю пору на центральних площах відкриваються ярмарки з новорічними прикрасами і традиційними стравами до яких неодмінно запропонують грог або глінтвейн.

У вільний час можна насолодитися природою Ісландії, відвідавши гейзери, водоспади, прогулятися по стежці тролів, дослідити льодовики, а якщо пощастить – навіть побачити північне сяйво, що неодмінно створить яскравий святковий настрій.


© Oli Haukur Myrdal/Facebook

© Oli Haukur Myrdal/Facebook

Фінляндія

Чарівна атмосфера панує у Фінляндії під час новорічних свят. Окрім тисяч вогників, що прикрашають вулиці міста, на площах відкриваються традиційні ярмарки з розвагами. Сама новорічна ніч є найяскравішою в році, оскільки фіни дуже люблять феєрверки, якими прикрашають небо по всій країні.

Щоб скрасити дозвілля, пропонуються поїздки на санях, оленячих або собачих упряжках, різноманітні новорічні концерти і шоу. Більше того, для активного відпочинку існує вибір гірськолижних курортів і тури по природним пам’яткам.


© Marcus Klepper Photography/Facebook

© Marcus Klepper Photography/Facebook

Швеція

У різдвяні канікули країна буквально занурюється в чарівну атмосферу. Яскраві прикраси на вулицях і масштабні ярмарки пропонують різдвяні дрібниці і всілякі солодощі.

Для створення найбільш романтичної атмосфери можна оселитися в шале і наодинці насолоджуватися відпочинком біля каміна. А для гучного святкування – відвідати оглядовий майданчик Катарінахіссен і з місцевими жителями і помилуватися феєрверком.


© leonid_andronov/depositphotos

© leonid_andronov/depositphotos

Литва

Найголовніше новорічне дійство відбувається у Вільнюсі, надбанням якого є Старе місто. На Кафедральній площі відкривають величезний ярмарок і встановлюють одну з найбільших ялинок в Європі.

В цей час пропонують безліч тематичних розваг, а також театральні вистави та музичні концерти. Більш того різнокольорові вогні вулиць розташовують до романтичним прогулянкам брукованими вуличками міста.


© Pavel Pavel/Flickr

© Pavel Pavel/Flickr

Італія

По-справжньому романтичний Новий рік створює Італія, де з особливим емоційним піднесенням зустрічають це свято. Особливим колоритом відрізняється Рим, де на знаменитих архітектурних витворах відіграють різнокольорові вогники вуличних гірлянд.

Тут можна вдвох насолодитися чудовою кухнею на побаченні в ресторані або приєднатися до гучних гулянь на вулицях. А коли захочеться активних розваг – гірськолижні курорти завжди до ваших послуг.


© bloodua/depositphotos

© bloodua/depositphotos

Грузія

Завдяки кавказькій гостинності та чарівній природі Грузія стала однією з найпопулярніших країн серед закоханих на Новий Рік. Чарівна атмосфера панує буквально на кожному кроці, тому прогулянки по прикрашеним вулицям з коханою людиною створять новорічний настрій.

А якщо захочеться гучних розваг, тут знайдеться безліч виступів національних музичних колективів, фестивалі зі смачними традиційними частування та народні гуляння, які відкриють колорит Грузії і назавжди залишать в серці теплі спогади.


© original/depositphotos

© original/depositphotos