Про 5 днів “київського щастя” або про шатунів Гройсмана-Стеця!

22 листопадаа 2016 10:45

otop-sezon-01Лідер Громадського руху «Рідна країна» Микола Томенко  відреагував на проведену КМДА перевірку нарахувань за опалення житла киян.

«16 листопада на засіданні уряду Гройсман “виявив” цинічний і злочинний обман киян у справі нарахувань за опалення. Ідеолог Порошенка Стець одразу ж знайшов у цьому почерк шатунів, які проникли як в КМДА так і в Уряд.  5 днів віруючі уряду Гройсмана й всієї інформаційної та блогерної спільноти Порошенка чекали на щастя. Воно прийшло – 21 листопада,в день Гідності та Свободи: “Помилок у платіжках “Київенерго” не було – КМДА”, – зазначив Томенко на своїй сторінці у Фейсбуці.
Нагадаємо, що раніше в уряді запідозрили, що компанія «Київенерго» розіслала у листопаді платіжки з підвищеними тарифами за опалення в рамках т. зв. плану «Шатун».

Пізніше КМДА повідомила, що міська влада спільно з представниками Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства та Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики і комунальних послуг, провели ретельну перевірку нарахувань, в тому числі методики, яка базується на кількості опалювальних днів і температурі зовнішнього повітря. За висновками цієї перевірки,  нарахування за методикою були здійснені коректно і підстав для перерахунку немає.