Що треба встигнути зробити в листопаді: 15 теплих і тонізуючих ідей

4 листопадаа 2016 15:23
1380785069_1380214700_0_10065b_7980edcd_xlАби дещо зруйнувати стереотипи щодо осінньої хандри, варто лише додати листопаду мотивуючих ідей. Більшість із них доволі відомі, якісь – трохи забуті, деякі – аби ви просто посміхнулися. Зрештою, восени поговорити про щось тепле, затишне і різнокольорове просто приємно. Ось, наприклад, про…
1. Одяг: взяти курс на різнобарвність
Найкраще у сезон дощів і холоду проти хандри діють яскраві речі, що захищають від негоди. Плащі, оригінальні дощовики, шалі і шарфи… Навіть одна яскрава, стильна і практична покупка здатна покращити настрій та додати барв пізній осені!
2 Взутися практично і красиво
Яке там натхнення, тепло і мотивація, коли ногам мокро, холодно та незатишно… Вирішуємо питання зі взуттям чимшвидше! Недарма ж кольорові утеплені гумові чоботи зараз такі популярні.
33134
3. Парасольки до бою!
Чоловіки нехай собі як знають, а от жінкам і дітям носити восени чорні парасольки просто треба заборонити. Законом України про барвисту осінь 🙂
4. Ловити кожен сонячний промінчик
Звісно, листопад – не найбільш сонячний місяць у році. Але кожну сонячну хвилинку можна перетворювати на маленьке свято, чи не так? Для цього потрібно небагато… Просто її помічати.
5. Знайти пухнастого друга

Здається, банально, але… Восени, коли дощ і мокро, доля покинутих домашніх улюбленців особливо сумна. Водночас зараз вулицями блукає багато справжніх чотирилапих друзів. Можливо, один із них і є ваш?

6. Влаштувати пікнік
Якщо зранку у вихідний на голову падає лише листя, швидко робіть бутерброди, наливайте у термос чай, беріть теплі пледи та вирушайте на пікнік. Осіння природа – парки, сади, сквери, ліси – ще чекає!..
10
7. Зробити фотосесію з букетом листя
Листопадовий ботанічний сад або природний парк – це, крім всього іншого, можливість для затишної, теплої фотосесії з присмаком чогось сентиментального. Звісно, головний аксесуар – осіннє листя!
8. Провести благодійний ярмарок
Ідей щодо ярмарку може бути багато. Такі події організують однокласники, сусіди, колеги, просто знайомі. Хтось збирає все, що вже не вміщається вдома, але комусь іншому точно знадобиться. Ще хтось робить осінні сувеніри, готує ексклюзивну домашню їжу чи гарячі напої. Суть у тому, аби кінець кінцем прибутком і речами (особливо теплими) поділитися з тими, хто має в цьому потребу. А себе зігріти усвідомленням, що зробити добру справу – зовсім нескладно…
9. Змайструвати годівничку для птахів
Не знаєте, чим дощового дня зайняти дитину? Погравши в «Angry Birds», можна потім для різноманітності змайструвати разом різнокольорову годівничку для птахів. Згодом вона цілком може прикрасити ваше подвір’я. А раптом сусіди візьмуть приклад?.. Так може вийти цілий дворовий годівничка-фест 🙂
10. Вирушити в осінню мандрівку
Осінь – сезон «зігріваючих» туристичних пропозицій. І натуральних антидепресантів 😉 Не вірите? Тоді вирушайте у будь-яку погоду смакувати бешкетні «Полтавські витрибеньки», спробуйте «Сиро-винний тур Закарпаттям» або загубіться на пару днів у кавово-шоколадному Львові. Там сумнівів точно не лишиться!
9
11. Навчитися готувати медові коржики
У вас є цілий листопад, аби відвідати майстер-клас із випічки медових коржиків (наприклад, у Львові). Пізніше нові знання і вміння стануть основою особливих подарунків для друзів і близьких. До того ж зроблених власноруч.
12. Влаштовувати вдома вечері при свічках
Романтичні, сімейні, дружні, вишукані та будь-які інші! Восени ми потребуємо світла. І якщо природа зараз не дуже щедра в цьому плані, то навіть маленька симпатична свічка ввечері може виправити справу. Хочеться творчості, чогось незвичайного? Майже будь-яку свічку доволі просто перетворити на витвір мистецтва за допомогою серветок і декоративної техніки «декупаж».
арь
13. Помандрувати у місце, де ви ще ніколи не були
У кожного з нас таке є, правда? Десь поруч із домівкою, в сусідньому районі, в селі або в місті… Красиве озеро, стара церква, цікавий музей. Або нове стильне кафе, розважальний центр, веселі атракціони тощо. Головне, аби там знаходилося джерело ваших нових вражень.
1441633278
14. Піти за грибами
Маєте досвідчених у тихому полюванні друзів або довіряєте своїм силам? Зараз осінні ліси власне знаходяться «в режимі очікування». До речі, пізні гриби для багатьох – головна гастрономічна принада осені. Особливо якщо вони зібрані власноруч 🙂
15. Приготувати нову «осінню» страву
Поки ще овочів та фруктів вдосталь, треба цим користатися. Знайдіть свій особливий рецепт – наприклад, нову страву з прянощами. Особливо популярні в цей час запечені страви, овочеві меню та фруктові салати.

Read more at: http://ua.igotoworld.com/ua/article/892_chto-neobhodimo-uspet-v-noyabre-30-idey.htm