Столичний променад: куди піти 29 листопада — 4 грудня

29 листопадаа 2016 11:23

У вівторок, 29 листопада, у Палаці «Україна» (вул. Велика Васильківська, 103) станцює всесвітньо відома американська балетна трупа Complexions Contemporary Ballet. Колективом, виконуючим сучасний балет, керують хореограф Дуайт Роден і танцівник Дезмонд Річардсон. Останній уже завершив танцювальну кар’єру, але в Києві все ж вийде на сцену. Трупа представить складається з трьох актів спектакль: сучасна хореографія на музику Шопена і Баха, сольні й парні номери, а також хореографія під музику Metallica. Початок вистави ─ о 19.00, вартість квитків ─ 200-2200 гривень.

Forbes рекомендует: куда пойти 28 ноября  –  4 декабря

Фото: facebook.com/krottheatre

У п’ятницю, 2 грудня, в «Будинку кіно» (вул. Саксаганського, 6) власне бачення класичної п’єси Антона Чехова «Вишневий сад» представить режисер Андрій Крітенко і його театр КРоТ. Вистава називається «Садок Вишневий», в головних ролях ─ Микола Вересень, Alloise та інші зірки театру Крітенка. При всій любові режисера до провокацій (на його рахунку, наприклад ─ постановки п’єс Леся Подерв’янського «Сни Васіліси Єгоровни» і «Павлік Морозов»), новий спектакль максимально близький до тексту оригіналу. П’єсу «Вишневий сад» Чехов написав у 1903 році, і відтоді вона стає тільки актуальнішою. Початок вистави ─ о 19.00, вартість квитків ─ 200-350 гривень.

Forbes рекомендует: куда пойти 28 ноября  –  4 декабря
Pianoбой

Фото УНІАН

У суботу, 3 грудня, в Stereo Plaza (вул. Лобановського, 119) в рамках великого всеукраїнського туру виступить Дмитро Шуров зі своєю командою Pianoбой. У програмі концерту ─ композиції з трьох альбомів групи. Однак найцікавіше на концертах Шурова ─ це його імпровізації на клавішних: без них не обходиться жоден виступ. Початок концерту ─ о 19.00, вартість квитків ─ 270-950 гривень.

Forbes рекомендует: куда пойти 28 ноября  –  4 декабря

Фото: facebook.com/Концерти-в-Музичному-провулку-1143645569043273/

У суботу, 3 грудня, в «Будинку Архітектора» (вул. Бориса Грінченка, 7) програму «Mozart vs Jazz ─ Jazz vs Mozart» представить Дмитро Найдич. Один із найвідоміших джазових піаністів і композиторів Європи, професор Ліонської консерваторії і випускник Київської консерваторії наочно продемонструє, що між віденським класиком XVIII століття і сучасним джазом якщо і є межа, то тільки хронологічна, і спільного у музики Моцарта з джазом ─ набагато більше, ніж здається. Початок концерту ─ о 19.00, вартість квитків ─ 175-200 гривень.

Джерело:  forbes.net.ua