Тепло у великому місті: в Києві відбудеться маркет декору і товарів для дому

18 листопадаа 2016 11:12

31Пледи ручної роботи та авторська кераміка, різноплановий текстиль і посуд, дизайнерський декор для дому та, звісно ж, безліч варіантів меблів: усе це й багато іншого – 19 і 20 листопада на Десятинній, 12, де відбудеться маркет “Всі. Свої. Дім та декор”.

Маркет – це цілих 3 поверхи, на яких зберуться 150 найкращих виробників з усієї України. Серед учасників – бренди з Києва, Одеси, Харкова, Львова, Тернополя, Черкас, Чернівців, Миколаєва, Полтави, Сум, Луцька, Краматорська та інших міст.
Аби їх різноманітна продукція була представлена не у “вакуумі”, а у справжньому живому інтер’єрі, що може повністю її розкрити, на маркеті передбачено спеціальне тематичне зонування.

Цього разу за допомогою меблів і декору виключно українських брендів ми створимо інтер’єри спальні, вітальні, кухні в скандинавському стилі, – розповідає автор та засновниця проекту “Всі. Свої” Ганна Луковкіна. – А також у нас з’явиться кабінет-бібліотека, з літературним наповненням якої допоможе видавництво ArtHuss, що спеціалізується на книгах про мистецтво. До слова, саме на маркеті відбудеться “допрем’єрний показ” першого видання книжки Дар’ї Добріян “Эти десять лет большого, глубокого счастья…”: спогади Маргарити Мурашко”. Книга являє собою спогади дружини одного з найславетніших українських художників Олександра Мурашка“.

Інтер’єрний дизайн – певною мірою теж мистецтво, і в цьому легко переконатися, вивчивши великий асортимент учасників маркету. Візьмемо хоча б вази, горщики для квітів і навіть тарілки, які бренд DWELL the space виготовляє з… бетону. Ці доволі функціональні домашні об’єкти мали б цілком доречний вигляд і на виставці contemporary art.

Витончені годинники-картини брендів Miracle House та Presentville можуть тихенько цокати як у вашій вітальні, так і на стіні художньої галереї. Та що казати, коли навіть ручки чавунних сковорідок від INOX вручну декоровані майстрами традиційного петриківського розпису!

Певна річ, на маркеті не обійдеться і без менш вигадливих, але при цьому так само гарних речей. Різноманітних меблів – від м’яких модульних виробів бренда MoDi до каркасних диванів Newtown, дизайнерських світильників – від унікальних ламп-“кристалів” SKELD Design до торшерів-“софітів” GAFF Design Studio, а також авторської кераміки та текстилю для дому.

Зважаючи на сезон і погоду, особливий акцент буде зроблений на речах, здатних дозволити вам почуватися вдома по-справжньому комфортно, навіть коли за вікном щосили віє холодний вітер та сипле мокрий сніг.

Загорнутися у теплу ковдру – взимку це не штамп із жіночих журналів, а нагальна потреба, яку залюбки задовольнять учасники маркету. В асортименті – понад 10 брендів, що спеціалізуються на пледах і покривалах. Вони представлять багато моделей як ручної, так і машинної в’язки: в різних стилях та з різних матеріалів – вовни, альпаки та ін.

Оновити інтер’єр своєї квартири, дізнатися більше про тренди в інтер’єрному дизайні, а також ознайомитись із новими українськими арт-виданнями можна буде 19 і 20 листопада на Десятинній, 12 з 10:00 до 20:00. Вхід вільний.

Деталі заходу: www.facebook.com/events/1637119566581295

Джерело: http://www.uamodna.com/articles/teplo-u-velykomu-misti-v-kyevi-vidbudetjsya-market-dekoru-i-tovariv-dlya-domu/