Запрошуємо на Фестиваль Цукерки та Пундика

7 листопадаа 2016 16:22

Коли: 19-20 листопада

 

 

54ДеChamber Plaza (Зала Торгово-промислової палати України)
Вул. Велика Житомирська 33, Київ

  Пундики, пляцки, пампушки, еклери, крафтовий шоколад, кольоровий рахат-лукум та корисні натуральні солодощі – герої нового гастрономічного фестивалю від агенції Zrobleno!

Чи можна за раз відвідати півсотні київських кав’ярень, а також дізнатися які на смак печиво і торти з апетитних картинок у Facebook? Можна! Фестиваль Цукерки та Пундика збирає всіх найкращих та гарантує, що серед них буде той, хто підкорить ваше серце.

Окрім солодощів гостям пропонуватимуть також “серйозніші” наїдки: сири та ковбаси, соуси та наливки. Краще один раз спробувати 😉

У програмі майстер-класи для малечі. Діти прикрасять кекси, виготовлять шоколадні цукерки та створять льодяник на паличці. Кулінарна творчість розвиває малюків. Науковий факт – власні роботи вони з’їдають не так швидко, як куповані.

Розфарбуйте суворий листопадовий вікенд багатими смаками та затишною атмосферою. Заплануйте прогулянку старим центром: Пейзажною алеєю та Володимирською гіркою. А як змерзнете – повертайтеся до пити лате з пухкою пінкою! Додайте смакових відтінків – завітайте на перший Фестиваль Цукерки та Пундика!
Вхід: 30 гривень (у вартість квитка входять всі активності фестивалю).
Дітям до 6 років вхід безкоштовний.
Розклад майстер-класів організатори оголосять додатково, слідкуйте за новинами: www.facebook.com/events/304637033253528!

Джерело:  uamodna.com