Американські дієтологи встановили, які корисні продукти будуть користуватися найбільшою популярністю в 2017 році.
Дослідження дієтологів показало, що в наступному році справжнім фуд-трендом стануть ферментовані продукти, які виготовлені за допомогою бродіння, пише USA Today.
До списку популярних продуктів потрапили: натуральний ферментований чай комбуча, натуральний йогурт, традиційне корейське кімчі (квашені овочі), а також місо (японська приправа з соєвих бобів).
Чай комбуча
Ферментовані продукти є джерелом корисних бактерій і сприяють нормальній роботі шлунково-кишкового тракту.
Корейське кімчі
Крім того, дієтологи припускають, що зросте популярність і натуральних йогуртів та сирів, приготованих в домашніх умовах, які за останні кілька років стали темою номер один серед прихильників здорового способу життя.
Місо
Джерело: 24tv.ua