Керівника «Київтранспарксервісу» чекає покарання за побиття співробітника

14 Грудня 2016 13:42
Керівника «Київтранспарксервісу» чекає покарання за побиття співробітника

Ситуація із побиттям співробітника КП «Київтранспарксервіс» Євгена Сагуйченка заступником керівника цього підприємства Святославом Мельником потребує додаткової перевірки, і якщо факт буде підтверджено – винного чекає відповідне покарання. Так вважає в.о. голови КМДА Геннадій Пліс, інформує сайт КМДА.

– Ми підготували відповідне доручення про спеціальну перевірку наведених фактів. Матеріали цієї перевірки мають бути направлені до правоохоронних органів. У випадку, якщо факт побиття підтвердиться, чиновника найімовірніше чекає звільнення, – підкреслив Геннадій Пліс.

За його словами, фахівці розпочнуть перевірку дій заступника керівника «Київтранспарксервісу» Святослава Мельника. Про її результати інформуватимуть міського голову.

– Так, якщо буде підтвердження агресивної поведінки – посадовця можуть звільнити, але рішення про це прийматиме мер, і воно буде спиратися на дані спецперевірки, – наголосив Геннадій Пліс.

Нагадаємо, у ЗМІ поширилася інформація про факт побиття співробітника КП «Київтранспарксервіс» Євгена Сагуйченка виконуючим обов’язки директора  цього підприємства Святослава Мельника, якого призначили на цю посаду минулого місяця.

Джерело: Вечірній Київ