Мультики на Новий рік 2017. Новорічні мультфільми в рік Півня

30 Грудня 2016 15:57

Новий рік – час подарунків , світлого чарівництва і надії на диво. Анімаційні стрічки давно стали невід’ємною частиною святкових розваг. Яскраві і веселі мультфільми допоможуть поринути в атмосферу казок і пригод. Зберіться в колі близьких і скоротайте холодний зимовий вечір за переглядом забавних і повчальних мальованих історій. Заряд гарного настрою вам забезпечений! Пропонуємо підбірку веселих мультиплікаційних фільмів – як «диснеївських», так і старих-добрих радянських. Деякі з них із задоволенням дивилися ще наші батьки.

Падав торішній сніг (1982)

 

Мультики на Новий рік 2017. Новорічні мультфільми в рік Півня

«Падав торішній сніг» — варіант для любителів радянських мультиків

Улюблений радянський мультфільм про життя пластилінових героїв. Смішна історія оповідає про горезвісного мужичке, якого сувора дружина відправляє в ліс за ялинкою до Нового року. Але він не здатний виконати навіть це завдання. В лісі недотепа забуває, за чим прийшов, і його думки перескакують з одного на інше. Жадібний роззява мріє про те, як продасть на базарі зайця, розбагатіє, змінить стару хату на царські хороми і приведе в них нову дружину. Старий дотепний мультик потішить глядачів різного віку.

Снігова королева (2012)

 

Мультики на Новий рік 2017. Новорічні мультфільми в рік Півня

«Снігова королева» — черговий перезапуск відомої історії

Захоплююча екранізація казки Ганса Крістіана Андерсена. Маленька відважна Герда відправляється шукати свого друга Кая, якого викрала Снігова Королева. Володарка Півночі має намір створити холодний, бездушний, досконалий світ. У ньому немає місця творчості і метушні. Але юна Герда прагне розтопити лід і врятувати друга Ролі озвучували зірки телебачення: Іван Охлобистін, співачка Нюша, Ганна Ардова, Ліза Арзамасова та інші. Фільм відмінно підходить для перегляду в сімейному колі.

Снігова королева 2: Перезаморозка (2014)

Мультики на Новий рік 2017. Новорічні мультфільми в рік Півня

Історія 2012 року була так популярна, що знайшла продовження!

Продовження мультфільму, який завоював любов глядачів у 2012 році. У центрі сюжету – весела троль Орм (Іван Охлобистін), який мріє досягти слави. Щоб досягти своєї мети, він відправляється на пошуки викраденої принцеси Мірабель. Адже за її порятунок обіцяють полкоролевства і руку дівчини! Мірабель знаходиться в полоні у Снігової Королеви, і навіть самі відважні воїни не можуть звільнити дочка короля. Але для сміливого і трохи марнославного троля немає нічого неможливого. Тим більше, що йому допомагають вірні друзі: Герда, Кай, Альфита і Лута.

Таємна місія Санти (2011)

 

Мультики на Новий рік 2017. Новорічні мультфільми в рік Півня

«Секретна місія» — успішне творення зарубіжних мультиплікаторів

Кожне Різдво дітлахи отримують подарунки від добряка Санта Клауса. Щоб встигнути відвідати всіх хлопчиків і дівчаток на землі, він використовує чарівний кристал. Без нього неможливо виявитися в різних місцях одночасно. В одне зі свят брат-близнюк Санти, злісний Безіл, викрадає кристал. Він хоче, щоб діти залишилися без подарунків і перестали вірити у доброго чарівника. Завидющий брат втягнув у свої брудні справи довірливого сироту Йотэна, але дитина незабаром розуміє, з ким зв’язався, і хоче виправити свою помилку.

Каспер: Різдво примар (2000)

 

Мультики на Новий рік 2017. Новорічні мультфільми в рік Півня

Історія про Каспера сподобається маленьким любителям привидів

Цей добрий мультфільм розрахований, в першу чергу, на самих маленьких глядачів. Він оповідає про добродушній привида Каспера. У переддень Різдва ватажок примар Кибош наказує нашому герою сильно налякати хоча б однієї людини. Якщо Каспер не послухається, то він і його дядечка – Довгий, Смердючка і Товстун – понесуть покарання. Малюкові належить зробити так, щоб виконати розпорядження і не зіпсувати нікому святковий настрій. Веселі пригоди головного героя і чудова музика зробили мультфільм справжнім подарунком до Нового Року.

Полярний експрес (2004)

 

Мультики на Новий рік 2017. Новорічні мультфільми в рік Півня

«Полярний експрес» — мультфільм від голлівудських майстрів жанру

Зворушлива різдвяна історія про подорож хлопчика до Санта Клаусу на чарівному Полярному експресі. Цей фільм в 3D-форматі вже відносять до класики жанру. Багато дітей мріють побувати в країні чарівника. Дістатися туди можна тільки одним способом – сісти на магічний потяг. Подорож сповнене пригодами та небезпеками, але в кінці можна побачити світ Санти і дізнатися, як розподіляються подарунки. Залишається переконати дорослих у реальності цих подій. А це не так вже й легко

Цікавий факт: головного героя озвучив Те Хекс, а його образ був відтворений з дитячих фотографій актора.

Різдвяний Мадагаскар (2009)

 

Мультики на Новий рік 2017. Новорічні мультфільми в рік Півня

«Різдвяний Мадагаскар» — новорічна історія про знаменитих втікачів

Новорічна серія полюбився дітям мультфільму. Санта Клаус зазнає аварії над Мадагаскаром. В цьому винна компанія звіряток, які колись втекли із зоопарку і оселилися на острові. Вони взяли Санту за Червоного Нічного Гобліна, і тепер повинні виправити свою помилку, вчасно доставивши подарунки хлопцям. Алекс, Мелман, Марті і Глорія запрягають в сани пінгвінів і відлітають роздавати презенти! Смішний мультик з популярними героями порадує глядачів різного віку.

12 місяців (1956)

Мультики на Новий рік 2017. Новорічні мультфільми в рік Півня

«12 місяців» — радянська казка, знайома кожному

Мультфільм створений за мотивами однойменної казки С. Я. Маршака «12 місяців». У стрічці розповідається про бідній сироті, яка живе у мачухи і постійно страждає від її поганого вдачі. Одного разу взимку зла родичка відправляє бідолаху в ліс за пролісками. Жінка сподівається отримати за них кошик золота від юної навіженої королеви.

Блукаючи в лісі, дівчинку виходить до вогнища, навколо якого зібралися дванадцять братів-місяців. Вони дізнаються про важке життя сироти і вирішують їй допомогти. Місяці на час міняються місцями, а дівчинка може набрати проліски. Вона клянеться нікому не розповідати, як їй це вдалося зробити таке диво

Джерело: 2017pik.pp.ua/