Опитування: розчарування року в українському спорті

25 Грудня 2016 13:25
<p style="text-align: justify;"><span id="result_box" lang="uk"><span>Опитування</span><span>:</span> <span>розчарування</span> <span>року</span> <span>в</span> <span>українському</span> <span>спорті</span></span></p>
Опитування: розчарування року в українському спорті

У році, що минає в українському спорті були не тільки перемоги, але і розчарування. Візьміть участь в опитуванні та виберіть головне з них.

Збірна України на Євро-2016

Наша збірна стала найгіршою командою чемпіонату Європи у Франції. Три поразки в трьох матчахжодного забитого гола (0: 2 з Німеччиною і Північною Ірландією, 0: 1 з Польщею). Після Євро головний тренер Михайло Фоменко подав у відставку, а новим наставником збірної став Андрій Шевченко.

Україна на Олімпіаді-2016

Олімпіада в Бразилії стала найбільш провальними літніми Іграми в історії збірної України. Наші спортсмени завоювали всього 11 медалей: 2 золоті, 5 срібних і 4 бронзові медалі вилилися аж в 31-е загальнокомандне місце. До цього антирекорд за якістю нагород належав Сіднею-2000, де було 23 медалі, включаючи три – найвищого ґатунку.

Володимир Кличко

Багаторічний лідер надважкого дивізіону в професіональному боксі в наприкінці 2015 року програв за очками Тайсону Ф’юрі і втратив всі свої чемпіонські пояси. Цього року Володимир не провів жодного бою: двічі з вини британського боксера зривався реванш з Тайсоном Ф’юрі, інші бої команда українського боксера вирішила не організовувати. В кінці року підписано контракт на бій Кличко – Джошуа 29 квітня 2017 року. На момент проведення бою Володимиру буде вже 41 рік.

“Динамо”

Чемпіон України в нинішньому сезоні безнадійно відстає в таблиці від донецького “Шахтаря” – після 18 турів “гірники” попереду на 13 очок. У Лізі чемпіонів команда Сергія Реброва зайняла останнє місце в групі.

Джерело: ukr.segodnya.ua