Парле ву франсе? 10 Youtube-каналів, які допоможуть вивчити французьку мову

3 Грудня 2016 15:00
Парле ву франсе? 10 Youtube-каналів, які допоможуть вивчити французьку мову. Вибір редакції

Якщо ви хочете говорити французькою не тільки «бонжур» і «ля круасан» – ця добірка з 10 навчальних Youtube-каналів спеціально для вас.

Французька мова завжди стане в пригоді – у навчанні, в роботі і тим більше в подорожах. Але щоб підтягнути свої знання, не обов’язково вирушати на дорогі курси – краще на повну використовувати можливості, які надає нам інтернет.

 CHRISTINA FRANTZ



Христина Франц вибрала дуже вдалий спосіб навчання мови — за фільмами. Вивчати мови за фільмами і серіалами цікаво, захоплююче і корисно. Фільми дозволяють нам дізнатися незвичайні слова і сучасні вирази, які в старих навчальних матеріалах ми навряд чи знайдемо.

Gayane Khachaturian



Гаяне створює і викладає безкоштовні відеоуроки з французької мови “Le français pour toi” (“Французький для тебе”). Уроки як для початківців, так і для тих, кому треба заповнити прогалини і відновити базові знання про мову.

Французька з Вікторією Грен



Завдяки цьому каналу ви зрозумієте, що процес вивчення французької мови дарує нам естетичну насолоду. Граматика, вимова, словник, діалоги — все це ви зможете вивчити на цьому каналі. Зрозумілі й прості відео дозволяють легко засвоїти матеріал.

Amir Ordabayev



Цей канал — свого роду експеримент, а саме спроба створення курсу за Методом Мішеля Томаса для російськомовних. Дуже наочна демонстрація прикладів з перекладом супроводжується коментарями і роз’ясненнями автора.

Comme une Française



Якщо ви хочете говорити французькою мовою як рідною — це канал для вас. Comme une Française дає безліч порад і фраз, які ви зможете використовувати в повсякденному житті.

Bonjour Français



Youtube-канал школи французької мови Bonjour Français. Ви зможете дізнатися більше не тільки про мову і специфіку вимови, але й про культуру і традиції Франції.

Learn French with FrenchPod101.com



Будьте готові почати говорити вже після першого уроку. Ви навчитеся говорити, читати, писати і чути французьку мову і точно отримаєте задоволення від уроків.

Cyprien



Сипрієн — носій французької мови, але нехай вас це не бентежить. Він створює короткі смішні відео на різні теми: «коли я був маленьким», «молодь і технології», «Різдво» тощо. Англійські субтитри додаються.

Dans Ton Corps



Назва Dans Ton Corps — означає «У вашому тілі». Канал, як ви здогадалися, про здоров’я. Ви дізнаєтеся багато цікавих фактів, які допоможуть вам у повсякденному житті, наприклад, що робити, якщо вас вкусила комаха або медуза, як піклуватися про себе тощо. Все французькою, але з англійськими субтитрами.

Français Authentique



Цей канал — хороша можливість читати і слухати 100% справжню французьку, всі деталі створюються людьми, для яких французька мова є рідною.

Джерело: http://nv.ua/ukr/style/art/parle-vu-franse-10-youtube-kanaliv-jaki-dopomozhut-vivchiti-frantsuzku-movu-vibir-redaktsiji-303353.html