Різдвяний піст. П’ять закладів Києва з оригінальним пісним меню

8 Грудня 2016 12:54

Панфорте з горіхами і прянощами

© Kaffa

Панфорте з горіхами і прянощами

У понеділок, 28 листопада розпочався Різдвяний піст, який традиційно триватиме п’ять тижнів і закінчиться 7 січня.

Незважаючи на обмеження в їжі, це зовсім не означає, що потрібно відмовитися від відвідування кафе та ресторанів, адже багато закладів Києва подбали про своїх гостей, які дотримуються посту. НВ Style пропонує добірку кафе і ресторанів, де можна спробувати смачне пісне меню.

Канапа

Адреса: Андріївський узвіз, 19

Один з кращих ресторанів української кухні пропонує до пісної вечері улюблену страву будь-якого українця – вареники з капустою, а на десерт – з маком, яблуками і медом. Також тут подають смажену картоплю з лісовими грибами, салат з запечених коренеплодів і екзотичний суп з каштанів.


© Канапа

© Канапа

Klukva&Brukva

Адреса: Антоновича, 16

Затишний ресторан в самому центрі міста пропонує гостям вишукані пісні страви. Суп із топінамбура з сорбетом із щавлю, салат з печеним гарбузом, маринованим буряком, мангольдом та ікрою з імбиру, а також кропив’яні ньоккі з грибним рагу – неодмінно припадуть до смаку. Крім того, гостям пропонують традиційні українські страви: борщ, вінегрет, голубці овочеві та вареники.


© Klukva&Brukva

© Klukva&Brukva

Кав’ярня Kaffa

Адреса: Григорія Сковороди, 5

Кожен, хто дотримується посту, не піде з кав’ярні голодним, оскільки вона має розмаїття пісних страв. Так, гості можуть спробувати овочеві мафіни з грибами або тарталетки з сиром тоффу, а любителів солодкого чекає панфорте, фінікові тістечка, мигдальні тарталетки з яблуками і пиріг з горіхами і сухофруктами.


© Kaffa

© Kaffa

Bigoli

Адреса: Кловський спуск, 7

Шанувальники італійської кухні знайдуть для себе пісні страви в Bigoli. Шеф ресторану запрошує спробувати пасту без яєць, брускети з нутом і в’яленими томатами, овочеву капонату, мариновані артишоки і, звичайно ж, десерти.


© Bigoli

© Bigoli

Très Branché

Адреса: вул. М.Лисенка, 4

Атмосферний ресторан французької кухні підготував вишукане пісне меню для своїх гостей. Тут подають пасту з томатами і базиліком, салат з кіноа, селерою, шпинатом, кедровими горішками і зернами граната і ще безліч інших легких страв.


© Très Branché

© Très Branché