Вийшов дебютний альбом екс-гітариста “Океану Ельзи”

8 Грудня 2016 11:19
Український гурт Peter and the Wolves випустив дебютний альбом Mojo Diet. Це перша повноформатна платівка музичного проекту екс-гітариста “Океану Ельзи” Петра Чернявського. Назва перекладається як “Наркотична дієта”. До альбому увійшли вісім пісень.

“Перша композиція Like Brandon Lee записана в гаражі мого друга. Закрився сам і грав, поки майже оглух. Наче вийшло добре”, – каже Петро Чернявський. У пісні E.D.C грає клавішник гурту “Друга Ріка” та екс-учасник “Скрябіна” Сергій “Шура” Гера.

За словами лідера гурту, альбом створювали без перезапису. Дві пісні з восьми – New Star і Telephones – російськомовні. One Night – двомовна французько-російська. Вона вийшла рік тому. У ній співає французький музикант Вінсент Silvervince Дарджент.

До “вовків” також входить гітарист Володимир Корнієнко, який співпрацював із Земфірою і Найком Борзовим. У центральній англомовній композиції Mojo Diet він грає одразу на кількох інструментах. “У записі пісень, окрім традиційних інструментів гітари та барабана, ми використовували укулеле, домбри i бузукі”, – додає Чернявський.

Джерело:  gazeta.ua