Як зробити хурму нетерпкою – поради, що пригодяться

7 Грудня 2016 11:53
Від терпкості дуже легко позбавитись

Хурма стала одним з найпопулярніших зимових фруктів. Вона має чимала корисних вітамінів, яких нам так бракує взимку. Однак, часто смак може зіпсувати терпкість цієї ягоди.

Дієтологи в ефірі 1+1 переконують, хурма містить велику кількість бета-каротину, вітаміну С та калію. Також ця ягода є чудовим джерелом клітковини. В 100 г міститься майже 10% добової норми, це вдвічі більше, ніж в яблуках.

Терпкість хурми можна не боятись, адже від неї дуже легко позбавитись.

Як радять дієтологи, покращити смак хурми можна попередньо заморозивши ягоду. Після цього хурма стає більш м’якою. Або ж ягоду можна просто потримати близько години у холодній воді.

Джерело:  24tv.ua