10 найбільш очікуваних фільмів у 2017-му

14 Січня 2017 11:51
perspektyvy.kiev.ua

perspektyvy.kiev.ua

Музикант Фоззі оприлюднив список 10 найбільш очікуваних фільмів у 2017-му році.

Ось так завжди – десятки фільмів стукають у прогнозний топ, а потім, в грудні, ламаєш голову – з кого набрати хоча б п’ятірку кращих. З серіалами простіше. Буде. За тиждень. А сьогодні ми подивимося, що готує нам новий рік на великому екрані. В календарному порядку.

«Транспоттинг 2», 2 лютого

Одного разу легенда української рок-сцени вийшла з санвузла поїзда №222 і сказала: «Тепер я знаю, де знімали «Транспоттинг». З тих пір туалети Укрзалізниці дещо змінилися, подивимося, чим весь цей час займалися герої оригінального фільму. Денні Бойл і МакГрегор і Ко додаються. Must see, бікоз el clasico.

«Меч короля Артура», 11 травня

Довгобуд Гая Річі щось підозріло переносять, аби не вийшло пшику. Але все одно підемо – заради цього мегапроекту Річі відклав убік «Шерлока Холмса» і обдурив з продовженням «Рок-н-рольщика». Нехай Гаю цього разу пощастить, і він тут таки повернеться до раніше обіцяного, а то ми так не граємо.

«Пірати карибського моря 5. Мерці не розповідають казки», 25 травня

Така назва – пекло для редактора, довгі заголовки повністю вбивають читабельність. В іншому ж фільм однозначно вартий уваги. Навіть при тому, що четверті «Пірати» без Блума і Найтлі втратили сік, ця франшиза залишається великим явищем – людство так любить Джонні Деппа, що готове давати йому шанс за шансом. Нового старовинного ворога Горобця грає Хав’єр Бардем, замість Кіта Річардса з’явиться Пол Маккартні, але всі чекають повернення Орландо Блума, за якого водорості були зеленішими, а сюжет – свіжішим.

«Кінгсман: Золоте кільце», 15 червня

З часів чудовою «Зоряного пилу» намагаюся не пропускати робіт Меттью Вона. Перший «Кінгсман» був гарний – прав, Британія! Так, він не вистрілив на рівні з екранізаціями коміксів, але ми можемо дозволити собі не розмінюватися на дрібниці. Тож чекаємо.

«Дюнкерк», 20 липня

Крістоферу Нолану затишно на троні Головного Режисера Світу, ми – тільки за. Чекаємо із завмиранням подиху його новий проект про порятунок учасників знаменитої Дюнкерської операції (вона ж операція «Динамо») на початку Другої світової. Каст, історична довідка, трейлери – все вбік, це ж Нолан, значить, не йдемо – біжимо!

«Валеріан і місто тисячі планет», 21 липня

Літо обіцяє бути щільним – відразу після Нолана стартує новий фільм Люка Бессона. Останній фразеологізм вже давно не викликає ніяких змін серцебиття, але, говорять, авторові великого «П’ятого елемента» нарешті дали великий бюджет і карт-бланш. Звернемо увагу на відмінний каст другої лінії – Гудман, Гауер, Кассовіц, Ріанна, Хоук – і дамо Бессону ще один шанс на повернення.

«Темна вежа», 27 липня

У цьому проекті особисто мене лякає майже все – режисер, головний герой, відсутність трейлерів і погана карма екранізацій Стівена Кінга. Так, на верхівці imdb значиться «Втеча з Шоушенка» і «Зелена миля» вийшла чудово, але все інше… Ось тепер добралися і до моєї улюбленої саги. І якось боязко, вся надія на Катрусю Вінницьку і Меттью Макконахі.

«Чужий. Заповіт», 3 серпня

Сторонній глядач може заплутатися в продовженнях «Чужого», там і відкладена п’ята номерна частина, і продовження неоднозначного пріквела «Прометей», яке тепер називається «Чужий. Заповіт». Коротше, що твої «Зоряні війни» – паралельні франшизи тощо. Але я – фанат «Чужих», тому готовий дивитися всі. У «Заповіті» дідусь Рідлі Скотт постарається розплутати клубок «Прометея», пояснивши нам, нарешті, звідки пішли ксеноморфи. Знемагаємо в очікуванні, до нас фільм начебто долетить в серпні, в світі ж нащось стартує в травні, вороги точно подивляться екранки і почнуть спойлерити, треба бути обережними і ходити кораблем, озираючись.

«Воно», 7 вересня

Ще одна сумнівна екранізація великого твору Стівена Кінга. Гідна екранізація була обіцяна дуже давно, але все впиралося в ключову сцену групового дитячого сексуального контакту. Терзають невиразні сумніви, але доведеться переконатися особисто.

«Той, що біжить по лезу 2049», 5 жовтня

Довгоочікуване продовження класики кіберпанку від міцного режисера Дені Вільньова з розумничком Гослінгом! Пропуску не підлягає, надішліть квитків пачку! Тільки пообіцяйте, що в цьому ребут-сіквелі Гаррісона Форда не вб’ють, а то все одно прийдемо, але в чорному.

Джерело:  socportal.info