«Фотографи проти поетів» в Національному музеї Тараса Шевченка

20 Січня 2017 15:21
«Фотографи проти поетів» в Національному музеї Тараса Шевченка

17 січня о 18.00 у Києві, в Національному музеї Тараса Шевченка відкрилася фотовиставка «Фотографи проти поетів» з читанням поезій вінницьких авторів.

Це великий творчий проект нового формату, який протягом півріччя поєднував художній погляд майстрів та любителів фотографії з поетичним словом вінницьких літераторів.

Серед учасників цієї мистецької акції – знані митці і зовсім молоді, проте талановиті постаті. Фотографи народного фотоклубу «Обрій» та Вінницької обласної організації Національної спілки фотохудожників України у цій портретній галереї відобразили не просто постаті вінницьких талановитих поетів – зовсім молодих, але вже маючих значні творчі доробки − але і зробили це в процесі тісного спілкування, взаємного проникнення художнього погляду фотографа та майстерного слова поета.

Відкриття виставки супроводжується представленням цих творчих пар, декламацією творів поетів та розповіддю про цікаві моменти співпраці над проектом. Наприкінці голосами залу вибирається краща робота за принципом призу глядацьких симпатій. У проекті беруть участь переселенці з Донбасу та Криму, студенти та викладачі ДОнНУ ім. Василя Стуса, члени НСФХУ та КЛУ.

Джерело:  cultua.media