Микола Томенко: Селфитися, фейсбучити та флешмобити – стиль роботи нинішньої влади

30 Січня 2017 12:33

urlНа жаль, дилетантизм та непрофесійність останніх рішень влади просто зашкалює. Як раніше в історії з об’єднаними громадами, так і зараз в історії з госпітальними округами ніхто достеменно не пояснив та не обґрунтував необхідність і потребу їхнього створення.

Про це лідер Громадського руху «Рідна країна» Микола Томенко завив сьогодні в інтервʼю черкаським журналістам, коментуючи ситуацію, що склалася з місцевими бюджетами та останні неоднозначні рішення влади зі створення госпітальних округів .

Найсумніше, на його думку, те, що уряд і профільне міністерство не вважають за потрібне радитись ні з фахівцями, ні з місцевим самоврядуванням.

«Складається враження, що за останні три роки влада перебрала найгірше із західних демократій – те, як свою бездіяльність і заробляння для себе, власного бізнесу та своїх родин під час перебування на державних посадах прикривати різноманітними шоу-заходами із застосуванням модних піар-методів. А тому стиль її «чудової» роботи можна охарактеризувати трьома дієсловами: селфитися, фейсбусити та флешмобити», – зазначив Микола Томенко.

Джерело: Сайт М.Томенка Фото: rian.com.ua