Олександр Федоренко: Не треба розповідей про “подвиги” – просто працюйте!

13 Січня 2017 12:34

18262fd-snig1

Політолог, голова  київського осередку Громадського руху М.Томенка ” Рідна країна” Олександр Федоренко вважає, що  столична влада вчергове перетворює прибирання снігу на  цирк. Про це він написав на своїй сторінці у Фейсбук.

“Як влада в Києві сніг прибирає.

1. Випадає сніг (зима для влади, як завжди настає несподівано). Про прогноз погоди вони також ніколи в житті не чули.
2. Утворюються корки на дорогах, кияни починають в соцмережах поширювати фото снігових заметів, деякі починають вулицями їздити на лижах.
3. Мер та міські чиновники, які переважно в цей час спостерігають за вікном пальми та білий пісок, або на відміну від киян радіють снігу в горах Европи, дізнаються про проблеми зі снігом в Києві завдяки фейсбуку.
4. Починається аврал і всі сили кидаються на прибирання вулиць від снігу.
5. Одночасно в ЗМІ мер та його команда з обуренням починають доповідати про свій черговий “подвиг” на тлі боротьби з негодою. Так їх штатні політтехнологі-брехунці навчили, що головне не працювати, а розповідати, як працюєш”, –  зазначає Олександр Федоренко.

На його переконання,  столичні чиновники давно мають зрозуміти,  що прибирання снігу –  це рутинна планова робота, яка повинна виконуватися таким чином, щоб кияни не відчували ніяких незручностей.

“Не треба розповідей про “подвиги” – просто працюйте!” – резюмує активіст.