У столиці демонтували незаконні газозаправні станції і вилучили 22 тонни газу

30 Січня 2017 11:53
У столиці демонтували незаконні газозаправні станції і вилучили 22 тонни газу

Столичною прокуратурою спільно з Управлінням захисту економіки в м. Києві ДЗЕ Нацполіції України припинено діяльність трьох нелегальних газозаправних пунктів, які знаходились на вул. Тепловозній, проспекті Воз’єднання та проспекті П. Григоренка у Дарницькому районі столиці. Про це повідомили в прес-службі прокуратури міста Києва.

– Вказані заправки функціонували без жодних дозвільних документів та були розташовані у небезпечній близькості до житлових будинків. В рамках кримінального провадження, розпочатого за ст.272 (порушення правил безпеки під час виконання робіт з підвищеною небезпекою) КК України із залученням фахівців ДСНС України та Державної служби України з питань праці проведено демонтаж нелегальних заправок, – пояснили в прес-службі.

Під час слідчих дій вилучено цистерни зі скрапленим газом об’ємом понад 22 тисяч літрів та обладнання для здійснення незаконної діяльності.

В рамках слідства призначено пожежо-технічну експертизу по вилученому майну. Також підготовлено клопотання до суду щодо арешту нелегального обладнання.

Джерело: vechirniykiev.com.ua