Нічні маршрути є стабільно популярними серед киян

26 Лютого 2017 11:46
Навесні нічні маршрути транспорту стануть популярніші

Генеральний директор КП “Київпастранс” Дмитро Левченко розповів про показники завантаженості нічних маршрутів у столиці  за тиждень.

– Приємно, що наші нічні маршрути є стабільно популярними серед киян та гостей столиці. Цього тижня ми знову перевезли 2,5 тисячі пасажирів, і таким чином загалом нічним транспортом скористалися понад 17 тисяч осіб з моменту їх запуску, – написав Дмитро Левченко на своїй сторінці у мережі Фейсбук.

Також керівник “Київпастрансу” зазначив, що наразі найменш затребуваним є нічний  автобусний маршрут  №137Н.

Отримав багато питань щодо роботи нічного автобусного маршруту №137Н, який пов’язує залізничний вокзал Центральний та Харківський масив. На жаль, зараз він є найменш популярним з усіх нічних маршрутів, але вже наступного тижня починається весна, і ми очікуємо збільшення пасажиропотоку як на цьому маршруті, так і на нічних тролейбусних маршрутах, – зазначив пан Левченко.

Нагадаємо, що 30 грудня 2016 року з метою забезпечення транспортного обслуговування пасажирів у нічні години (з 23:00 до 06:00) та з метою забезпечення потреб киян, було організовано рух чотирьох нічних маршрутів, а саме:

три нічних тролейбусні маршрути:

№ 91H «Залізничний вокзал «Центральний» – вул. Милославська»;

№ 92H «Залізничний вокзал «Південний» – просп. Свободи»;

№ 93H «Станція метро «Площа Льва Толстого» – вул. Чорнобильська»;

нічний автобусний маршрут:

№ 137 «Залізничний вокзал «Центральний» – станція метро «Харківська».

https://vechirniykiev.com.ua