Побачення в День Святого Валентина. Кращі ресторани Києва для романтичної вечері

9 Лютого 2017 17:36
 © AlekseyPatsyuk/Depositphotos

© AlekseyPatsyuk/Depositphotos

Оповитий атмосферою любові і романтики, День Святого Валентина вважається одним з головних свят для закоханих.

Незважаючи на морозну погоду, 14 лютого пари проводять час наодинці, обдаровуючи один одного теплом, турботою і ласкою. В честь свята НВ STYLE пропонує добірку атмосферних ресторанів з відмінною кухнею, щоб романтичний вечір пройшов незабутньо.

Прага

пр. Академіка Глушкова, 1

Елітний ресторан пропонує провести побачення під гарну живу музику та вокал кращих артистів Києва. За вечерею неодмінно варто спробувати карпаччо з телятини з трюфельним маринадом і фірмовий Празький торт.


© Прага

© Прага

Piccolino

вул. Олеся Гончара, 67

Стильний ресторан об’єднав у собі шарм і затишок італійської культури. Ресторан славиться не тільки приємною атмосферою, але і великим меню Prosecco – 40 видів. Вибравши для вечері Piccolino, не відмовте собі у фірмовій пасті, приготованій у голівці сиру і крем-брюле з лавандою. Також, тут розроблено спеціальне безглютеновое меню.


© Piccolino

© Piccolino

Варадеро

бул. Тараса Шевченка, 27а

Ресторан Варадеро знаменитий затишним інтер’єром, приємною атмосферою і відмінним меню. Під час романтичної вечері справжнє задоволення подарує каре ягняти з карамелізованою виноградом під вишневим соусом, а також наполеон чи тірамісу.


© Варадеро

© Варадеро

SANPAOLO

Провулок Музейний, 4

Модний, триповерховий ресторан високої авторської кухні, який знаходиться у самому серці столиці, є ідеальним місцем для теплих зустрічей. Яскраві враження також подарують відмінні страви, такі як лосось в мигдальній скоринці з карі або тарта з малиною Mi Amor.


© SANPAOLO

© SANPAOLO

Under Wonder

вул. В. Васильківська, 21

Легендарний столичний ресторан італійської кухні в авторській інтерпретації шефа Дар’ї Гросицької – прекрасне місце для святкування Дня Святого Валентина. Свічки і вітражні вікна створюють романтичну атмосферу, а паста з трюфелем і лавандове морозиво подарують гастрономічне задоволення.


© Under Wonder

© Under Wonder

Fisher

вул. Кирило-Мефодіївська, 14/2

Сучасний ресторан на маленькій і тихій вуличці столиці далеко від метушні центру. Нішевий дизайн ресторану простий і вишуканий, що робить його ідеальним для святкової вечері. Відвідавши ресторан, не відмовте собі у філе морського окуня з овочевим лечо і соусом Херес, а також – пляшечці чудового вина.


© Fisher

© Fisher

Montecchi v Capuleti

вул. Щорса, 36в

Атмосферний і романтичний ресторан славиться вишуканою італійською кухнею. За романтичною вечерею неодмінно варто спробувати печінку по-венеційськи, крем-суп з гарбуза з карамелізованими яблуками, а також не відмовтеся від десерту, адже тут подають тірамісу на основі лімончелло.


© Montecchi v Capuleti

© Montecchi v Capuleti

Matisse

вул. Богдана Хмельницького 56

Панорамний ресторан поєднує в собі стиль, комфорт і сучасну європейську кухню, що робить заклад ідеальним для романтичної вечері. Милуючись чудовим видом Києва, насолодіться вишуканими стравами: запеченою лопаткою ягняти з розмарином і картоплею та чізкейком Матісс.


© Matisse

© Matisse

Vero Vero

вул. Іллінська, 18

Затишний італійський ресторан знаходиться в самому серці подолу. Особлива атмосфера і відмінна кухня роблять заклад ідеальним для романтичного побачення. Сомельє ресторану запропонує понад 40 видів вина Chianti, а кухарі порадують кроликом з картопляним пюре та овочевою сальсою, піцою і шоколадним тартом з маракуйевым сорбетом.


© Vero Vero

© Vero Vero

Вино Град

вул. Саксаганського, 83

Чарівні акорди піаніно, зручні шкіряні дивани і приглушене світло створюють ідеальну романтичну атмосферу для святкування Дня закоханих. В цей романтичний вечір не відмовтеся від равіолі з кроликом, каре теляти з білими грибами і шматочка домашнього пирога з чорницями.


© Вино Град

© Вино Град

Тургенеф

вул. Велика Житомирська, 40

Один із найстильніших ресторанів Києва є відмінним місцем для романтичної вечері. Окрім того, для більшого усамітнення тут пропонують затишну VIP-кімнату, головною окрасою якої є океанічний акваріум з рифовими рибами і морськими зірками. Цього вечора кухар обов’язково порадує стерляддю з соусом Шампань, яловичою печінкою з яблуками фламбе в карамельному соусі, а також фісташковим чізкейком.


© Тургенеф

© Тургенеф